وقتی یک پارس بودیم ، یه هفته قبلِ روزِ موردِ نظر باید تاپیک تولدُ میزدیم ! وگرنه یکی دیگه میزدُ ما ناکام میموندیم عمرا اگه بدونین با چه آرامشی در حالِ تایپ کردنم ! خاطرِهامون زیادِ خب کدومُ براتون بگم !؟ میتونم به جرأت بگم شاید از هر 10,000 نفر فقط یه نفر مثله ما بشه ! اونم نه کاملِ کامل ! هیچ کس نیست که تو نـت آشنا شده باشه ! و تو دنیایِ واقعیُ مجازی کلی خاطره داشته باشه ! به اندازه ی یه خانواده ی 40 ساله ..! شایدم بیشتـر . کاری به دلخوری ـآ ، گِله ها و .. ندارم ! ما هر چی بشه بالاخره دوستِ همیم ! نه نه دوست نــه .. یادمه یه بار بهش گفتم "خیلی دوستِ خوبی هستی" ، این شکلکُ داد "" ! اون موقع از این شکلک به معنای ناراحتی استفاده میکردیم ، گفتم چیشد ؟! اولش نگفت ! بعدِ کلی اصرار بالاخره گفت ؛ "چرا نگفتی مثه خواهرتم؟!" راستش از این آجی ـآی نتی خیری ندیده بودم بدم میومد صداش کنم آجی ! اما اون روز پیچوندمشُ ، گفتم چون آبجی ندارم که بهت بگم مثه خواهرمی ! "خیلی دلیلِ مسخره ای اوردم میدونم" خیلی خوب جواب داد که ؛ "میتونستی بگی مثه خواهرِ نداشتمی" و .. حالا که دارم فکر میکنم میبنم اصلا هم ؛ مثلِ خواهرِ نداشتم نیست ! خودِ خودِ خواهرمِ ! خواهرم ؟! خوشگلــم ؟! دوستِ خاصِ ابدیِ من ؟! لُپ چاله من ؟! چشم دُرُشتِ من ؟! دوست داشتنیِ من ؟! خانومِ گوشِ شنوا ـه من ؟! خانومِ کوچولویِ صبور ؟! تولدت مبارک . P.s : I Love You 1394/10/10 مــِــری @Tabassom
و چـه زیباست رسـیدن دوباره بـه روز زیبای آفـرینش … و چـه اندازه عجیب است روز ابـتدای بودن … و چه اندازه شیرین است امروز ، روز میلادت ، روزی که تو آغاز شدی … ” میلادت مبارک “ خیلی مبارک باشه عمه تبی جون مرسی از مری بابت متن خودمونیش
آمده دخترِ دی با سبدی برف به دست.. تبریکِ صمیمانه .. و آرزویی دوستانه: در تمام لحظات خدا همراهتون باشه.. آمین تشکر ویژه از خانم مهرنوش گرامی