سلام ، خوبین ؟! (آخی چقدر دلم واسه این شکلک تنگ شده بود) خب راستش اسم تاپیکُ اینجوری گذاشتم که بیاین داخلِ تاپیک یکی از دوستام ، تو یه مسابقه ای شرکت کردن ، که جایزش 800 هزارتومن هست ؛ راستش خوشم نمیاد الکی بخوام دلِ کسیُ به رحم بیارم ! اما دلم میخواد بهش کمک کنم ! چون وضعِ مالیِ خوبی ندارنُ به این پول احتیاج داره 800تومن شاید برای بعضیا کم باشه اما برای بعضیا خیلیِ .. این مسابقه توسطِ یه کانال تو تلگرام انجام میشه ، افرادی که شرکت کردن یه کانالِ مذهبی تو تلگرام میزنن ؛ و مطالبِ مذهبی میذارن هر چه تعداد ممبرها و بازدیدِ مطالب بیشتر باشه ، اون فرد برنده هست ! میخواستم ازتون خواهش کنم که به مدتِ فقط "2ماه" ، در این کانال عضو شین ، و فقط مطالب رو یه دید بزنین لازم نیست حتما بخونین شاید این کار اسمش تقلب باشه .. اما واسه کسی که وضع مالیِ خوبی نداره ، تقلب بد نیست کارِ بدیم نمیکنیم ، فقط تبلیغِ ممنون میشم همراهی کنین .. و از دوستاتونم بخواین کمک کنن .. آدرسِ کانال : https://telegram.me/golemohammadii مرســـی ، همین ..
@Tabassom @وضعیت سفید @Mohammad @z!ma @*Mitra* @hileya @سایه @نگار @!AghA! @Mah$a @BAHAREH TAK @Mani @-Silence- @jila_s @Amin_110 @Behzad @!Trane! @m naizar @Adel @toeh @Vida @Sanazz @!*TANHA*! @hoda. @**HASTY** @M @ H @ K @aygin @.!mahya!. @سایه های بیداری @.AffectioN. @Haniye. @Mrs.Xiii @mr_ayma @M a h a N @~!Ala!~ @yekta @پــــــــــــرهام @Haniye 75 @Nil@y @jobilo @Mehdi.Samiya @Soheil @pesare rastgoo @کاتیا @!...Mis! @Ariana @/ava/ @lord of dakness @Gisu @!~Neda~! @!!Aria!! @Mah.sa
آخی عزیزم .. من که نفر اول جوین دادم پ.ن : یاد یک پارس افتادم که بر میداشتم همرو تگ میکردم یاد و خاطراتش گرامی باد