دیروز در امتداد کوچه های پر از بی کسی این شهر شلوغ دست تمنایی به سویم دراز کرد خالی تر از تمامی آرزوهای کودکانه دنیا عوض شده است کودکان به دنبال نان اند و ما به دنبال ...
سال ها گذشت، و هنوز هم نوشته هامان آن قدر زیبا نیست که بالای سرمان قاب کنیم... مشق امشب هم، مثل دیشب، مثل هر شب، دو صفحه تمیز و زیبا می نویسیم؛ "آدمی را آدمیت لازم است."
زندگی شاید همین باشد یک فریب ساده و کوچک آن هم از دست عزیزی که تو دنیا را جز برای او و جز با او نمیخواهی من گمانم زندگی باید همین باشد مهدی اخوان ثالث
امام علي (ع):حالا که نمی شود فقر را ریشه کن کرد باید تبعیض را ریشه کن کرد و طوری زندگی کرد که رنج گرسنگی و نداری برای فقرا قابل تحمل شود و من امیر با شما فرقی نکنم. من فرماندار این شهر ، من نماینده مردم این شهر، من وزیر، من وکیل، وضع زندگی ام با فقرا فرقی نکند تا زن و بچه های فقرا فقط یک شکنجه بکشند: شکنجه فقر، اما دیگر دلشان به چیز دیگری نسوزد
قرآن سوره منافقون آیه 10" ای کسانیکه ایمان آورده اید از آن چیزی که روزیتان کرده ایم انفاق کنید قبل از اینکه مرگتان برسد و التماس کنید که برگردید تا کار خیر کنید وصدقه بدهید ولی فایده نداشته باشد..