به نظر من که دل پسرا شبیه ژله میمونه ، هر دختریو که میبینن دل شون عین ژله میلرزه، بد میگم تورو خدااا، نه بگین؟؟
شبیه شیشه سکوریته خیلی سفته هر چی سنگ بزنی نمیشکنه ولی وقتی میشکنه هزار تیکه میشه که قابل چسبوندن نیست فقط باید عوض بشه.
نصف به نصف حق با شماست. دل پسر کم پیش میاد برای دختری که سرشو بندازه پایین و راه خودشو بره و پوشش زننده هم نداشته باشه بلرزه . البته گفتم کم پیش میاد.
یه قانونی تو فیزیک هست به نام قانون قلب مردا … میگه: اگه می خوای بیای تو قلبم در بازه….. اگه میخوای بری هم در بازه….. فقط جلوی در واینسا جلورفت و آمد و میگیری!!!
با احترام به نظر همه و قبول اینکه دل بعضی از پسرا مریضه ( و فی قلوبهم مرض) اما تا دختر خانم های محترم در پوشش خود و آرایش خود و حرکات ارادی خود تجدید نظر نکنند مورد توجه قرار نمی گیرند. اسلام حجاب رو برای مصونیت از همین موارد گذاشته دیگه.
این قسمتی از سخنرانی استاد پناهیانه . اینکه لرزیدن دل پسرا رو گردن دخترا نندازید اول باید پسرا خودشونو اصلاح کنند ««آن قدر که خیلی ها به حجاب دیگران اهمیت میدن اونقدر هم موضوع حجاب مهم نیست همه باید حجاب را رعایت کنند که دل من نلرزد دل نیست اون دل مگر در مدینه پیامبر ( ص )همه محجبه بودند کنیزهاشون که حجاب براشون واجب نبود اگر تو قوی نباشی اگر همه هم پوشیه زده باشند ویک نفر پوشیه نزده باشه تو خودت را خراب میکنی . تو اول باید خودت را درست کنی »» اینجا قصد قوی بودن اراده است .