به نام خدایی که در این نزدیکی ست.... وقتی بخوای برای بهترین دوستانِ زندگیت تاپیک تولد بزنی و براشون سنگ تموم گذاشته باشی....اینجاست که سخـــــــــت عاجز میشی و دقیـــــــقه ها و ثــــــــــانیه ها رو به راحتی از دست میدی بدونِ اینکه حتی یک جمله ی مناسب و قشنگ به ذهنت برسه.... به نظرت هیـــــــــــــچ واژه ای نیست که قادر باشه دوســـــــــتت رو در یــــــــــک کلمــــه توصیف کنه....چرا که ارزش دوســــــتت چیزی فراتر از همـــــــــــــــــــــــــــــــه ی واژه هاست....اینجاست که مجبور میشی به ســــــــــــــــادگی فقط اسمشون رو به زبون بیاری و بگی: زیمــــــــــــــــــــــــــــــای عزیــــــــــــــــزم & میتــــــــــــــــــــــــــــــرای گلـــــــــــــــــــم تولدتون مبــــــــــــــــــــــــــــــــــــارکــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ بعـــــــــــــــــــــله درسته 20 آذر ســـــــــــــــالروز تولـــــــــــــــــــــــــــد دوقلوهای گل تـــــــــــــــــــــاپ فروم میترا و زیمای عزیزمونه زادروزتــــــــــــــون شیـــــــــــرین پرعشـــــــــــــــــــــــق و نورآفرین باشه عزیـزان دلـــــــــــــــــــــــــــــم. زندگی،زنجیره ای از آغازهاست… تا به رویاهایمان رنگ واقعیت ببخشیم. امیدوارم تمامی آغازهای شما، از نیزه های آفتاب پر فروغ گردند و تمامی رویاهایتان، گرمی پیروزی را نوید دهند. ♡ تولـــــــــــــــــــــدتون از صمیم قلـــــــــــــــب مبـــــــــــــــــــــــــارکــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ باشه عزیزانــــــــــــم از طرف مدیریت محتـــــــــرم سایت و دوستان عزیز تــــــــــــــــــاپ فروم و البتــــه خودم ســــــــــــالروز میــــــــــــــلادتـــــــــــــــون رو تبریک عرض میکنم و برای گلِ وجودتون بهتــــــــــــــــــــرین هــــــــــــــــــــــــــــــا رو آرزو داریـم. خعــــــــــــــــــــلى خــــــــــــــــــــوب کـــــــــــردین ب دنیـــــــــــا اومدیـــــــن ^_^ امیدوارم از کادو خوشتون بیـــــــــــــــــــــــــــــــــــاد خلاصه ببخشید دیگه و کلام آخـــــــــــــــــــــــــــــــــــر اینـــــــــکه: عـــــــــــــــــــــزیزترینهای من مـــــــــــــرســـــــــــی که با حضورتــــــــــــــــــــون لحظـــــــــــــــاتم رو پُــــــــــــر از شــــــــــــــــــــــــــــــــادی محبـــــــــــــــــــــت و لبخنــــــــــــــــــــــــــــــد کردین امیــــــــــــــــــدوارم همیشــــــــــــه دلتــــــــــــــون شاد ولحظـــــــــــــــات زنــــــــــــدگیتون مملــــــــــــــو از اتفاقـــــــــــــــات زیبــــــــــــــا ِلـــــذت بخش هیجـــــــــــــــــانی و البتـــــــــــــــه قرین آرامـــــــــــــش باشه. دنیـــــــــــــــا را میدهم برای لبخنـــــــــــدت،هراسی نیست ،شـــــــــاد که باشی،دوباره از آن من میشود! دوستتــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــون دارمـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ @*Mitra* @z!ma
Eeee besalamatiiii tavalooodtooon mobarak enshalaaa omriii tooolanii va ba ezatiii dashteh bashiid miboosamtooon ba gooshiyam bishtar az in nmisheh monovr dad (ghalb boos baghal va ye donyaaaa gool)
زبان ما قاصر است از شکر نعمت تولد و حس بودن شما در روز تولدتان سر بر زمین سائیده و از درگاه حضرت حق نهایت سپاس خود را بجا آورده و برایتان سالهای سال عمر با عزت و برکت خواستاریم . باشد که بقاء عمرتان با عزت و سربلندی و توام با خدمت باشد . . .