در حال بارگذاری تعدادی از هنرمندان لهستانی تصمیم گرفتنند شکل سنتی نقاشی روی بوم را تغییر دهند و یک محیط فوق العاده برای بیان هنر خود پیدا کنند. نقاشی روی مبلمان به فرم مورد علاقه آنها برای بیان هنری تبدیل شد. آنها شغل خود را رها کردند و تمام وقت خود را برای انجام آنچه هنر پوپو نام می گرفت صرف کردند. این هنرمندان با استفاده از تمام سطوح و نقاشی های پیچیده روی آن ها، مبلمان را به یک اثر هنری تبدیل می کنند و با این کار، رنگ، شادی و انرژی مثبت را در خانه ها به ارمغان می آورند. نمونه هایی از آثار آنها را در مشاهده می کنید. در حال بارگذاری لوئیزا پوردا می گوید: "من می خواستم رنگ و شادی را به رندگی روزمره مردم وارد کنم و سطوح چوبی مبلمان را برای این کار مناسب دیدم. حالا من کاری که دوستش دارم را انجام می دهم و دیدن اینکه مردم آن را درک می کنند فوق العاده است. رویاهای من به حقیقت پیوست." در حال بارگذاری "ما به طور عمده با مبلمان قدیمی کار می کنیم. هر قطعه منحصر بفرد است و به تماما با دست و با جزئیات بدون استفاده از قالب نقاشی شده است." در حال بارگذاری در حال بارگذاری در حال بارگذاری در حال بارگذاری در حال بارگذاری در حال بارگذاری در حال بارگذاری در حال بارگذاری