سلام من دانشجوی رشته الکترونیکم تصمیم دارم در مورد نوسانات ولتاژ مقاله بنویسم میخوام بدونم استابیلایزر چیست و در مورد انواع استابیلایزر فهرستی تهیه کنم . از اساتید فروم خواهش میکنم راهنماییم کنند من عضو جدیدم و اگه سوالمو تو انجمن اشتباهی گذاشتم لطفا سوالم در انجمن مرتبط قرار بدین. ممنون
سلام دوست عزیز استابیلایزر تثبت کننده ولتاژ هست و با توانهای مختلف تو بازار پیدا میشه ، استابلایز دستگاهی هست که جلوی خسارات احتمالی ولتاژ برق رو میگیره ولتاژ برق دارای نوساناتی هست که می تونن به دستگاه های برقی آسیب بزنن و یکی از روش هایی که می تونه از این کار جلوگیری کنه استابلایز هست به همین منظور برای حفاظت از لوازم برقی خانگی و اداری بخصوص کولر گازی ، یخچال ، لباسشوئی ، سیستم صوتی و تصویری و کامپیوتر و ... حتما باید از دستگاه های استابلایزر استفاده نمود. و اما تفاوت آن با دستگاه های محافظ عادی: دستگاه های عادی دارای یک مدار هستند که اگه ولتاژمون از حد مجاز کم تر یا بیشتر شد برق رو قطع کنه و یه تاخیر هم برای اطمینان از تثبیت نوسانات برق میندازه ، ولی استابلایزر ها به مراتب دارای ویژگی هایی هستند که به چند نونه اشاره می کنم: تثبیت برق شهر محافظت در مقابل اتصال کوتاه کاهش هزینه مصرف برق محافظت در مقابل رعد و برق و های ولتاژ (High Voltage) و نوسانات لحظه ای و اسپایک ها برندهاش رو هم تو نت سرچ کن موفق باشی