1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

لغو کنسرت خواننده بندرعباسی موسیقی پاپ «غلامرضا صنعتگر»: فضای مجازی بيمارى‌ام را تشدید کرد

شروع موضوع توسط !Afsoon ‏13/9/15 در انجمن اخبار موسیقی

1. ~✿~

امتیاز دستاورد:
    113
    لغو کنسرت خواننده بندرعباسی موسیقی پاپ
    «غلامرضا صنعتگر»: فضای مجازی بيمارى‌ام را تشدید کرد
    کنسرت خواننده بندرعباسی موسیقی ایران به دلیل بیماری او لغو شد. «غلامرضا صنعتگر» خواننده موسیقی پاپ کشورمان که مدت‌هاست با نارسایی کبد دست و پنجه نرم می‌کند، اعلام کرد که برای گذراندن دوره درمان از فضای مجازی خداحافظی می کند تا برای روند بهبودی و مداوای خود آماده شود. قرار بود صنعتگر روز جمعه 27 شهریور ماه طی دو سانس در فرهنگسرای بهمن و در سالن شهید آوینی روی صحنه برود که متاسفانه به سبب اتفاقات پیش آمده، این کنسرت نیز لغو شد.

خواننده قطعه ی «میهنم ایران» دراین باره متنی در صفحه شخصی اش منتشر کرده که در پی می خوانید:« ســلام. به رسم ادب و انصاف در اين پُست آخرين از، اين فضاى مجازى قدردان وجود پُر از مهر و محبت شما رفـيقان و گراميان هستم و بودم. درود و سپاس بر هنرمندان و هنر دوستانى كه اين مدت در اين فضـاى مجازى محبت شان را برايم ثبت كردند. اين روزها و ساعت ھا، مطالبى هرچند كنايه وار اما پر از تجربه از اين فضاى مجازى بدست آوردم كه نه تنها اوضاع جسمى و بيمارى ام را مرهم نبود بلكه ..!تشديدى بر بيمارى ام بود. با مشاوره وتوصيه پزشكانم از اين فضا دور و براى انجام مسائل درمانم آماده بـسترى و مداوا هستم .. شبیه برگ پاییزی پس از اين قسمت بادم /خداحافظ ولی هرگز نخواهيد رفت از یادم.»

ترانه‌های «میهنم ایران»، «میشه ضامنم بشی» و «عطر نرگس» از برجسته ترین آثار غلامرضا صنعتگر هستند.