فردا تولد بکی از خوب هاست زبان ما قاصر است از شکر نعمت تولد و حس بودن شما در روز تولدت سر بر زمین سائیده و از درگاه حضرت حق نهایت سپاس خود را بجا آورده و برایت سالهای سال عمر با عزت و برکت خواستاریم . باشد که بقاء عمرت با عزت و سربلندی و توام با خدمت باشد . . . . صدای یک پرواز فرود یک فرشته آغاز یک معراج و شروع یک زندگی زمین در انتظار تولد یک برگ ، من در حال شمارش معکوس صفر همیشه پایان نیست گاهی آغاز پرواز است تولدت مبارک با آرزوی بهترین ها برای بهترینِ بهترین ها دوستت دارم مهربونم شهریور 94
امدنت بهانه ی شادی شهریور ، تولدت مبارک یکتا عزیز و دوست داشتنی شهریور از آن ماه های خاص خداست که فرشته ها گل می پاشند به زمین و پا میکوبندبا عطر بهشتی سیب و لیمو و یک اتفاق ناب درست مثل خود شهریور، خاص درست مثل شیشمین ماه سال که یکتا خانم رسیده از دورترین جای اسمان به زمین و ماه عاشقی... تولد همین چهار حرف نیست که موزون کنار هم نشسته باشند تولد اغاز شیرین و روشن است، یک نهایت بی نهایت تولدت را بی نهایت ترین زیبایی امسالت را تبریک میگم یک سبد بزرگ سیب های قرمز و سبز با بوی بهشتیشان ، یک بغل لیموهای ناب کنار الماس های سرخ و کمی از شکوفه های نارنجی که از بهار برایت نگه داشته ام را، پیشکشت میکنم.... تولدت مبارک یکتا جون فکر میکنم آرزوی آرامش بی بدیل خدایمان ،و صبر بی نهایتش، بهترین ارزو برای (( تو )) بانوی رویاها باشد . "نیلیا"
واقعا هنگ کردم! مرسی اصن انتظاارشو نداشتم.. ممنونم ازتون ____ @Rah!GO!zaR واشگفتا،مرسی بخاطر لطف بزرگی ک داشتی ممنونم خیلی خیلی الان کلی هیجان دارم نمیدونم چ بگم:دی