سلام امیدوارم حالتون خوب باشه و ممنون از کسایی که اعلام آمادگی کردن | آدما عاشق عدد و رقم اند وقتی با آن ها از یک دوستِ تازه تان حرف بزنید هیچوقت ازتان درباره ی چیز های اساسی شان سوال نمی کنند که . هیچ وقت نمی پرسند " آهنگ صداش چه طور است ؟ چه بازی هایی را بیشتر دوست دارد ؟ پروانه جمع می کند یا نه ؟ " می پرسند " چند سالش است ؟، چند تا برادر دارد ؟ وزنش چه قدر است ؟ پدرش چه قدر حقوق می گیرد ؟ " و تازه بعد از این سوال ها است که خیال می کنند طرف را شناخته اند | ما میخوایم تو این تاپیک کمی متفاوت هم دیگه رو بشناسیم . ✓ مدت زمان در نظر گرفته شده برای هر فرد 3 روز هست . ✓ تعداد سوالات 9 تا هست و یک سوال هم به انتخابِ مهمان برنامه . ✓ برای اطلاعات بیشتر منُ بشناس| اعلام آمادگی مطالعه کنید . ✓ نظر ، پیشنهاد و انتقادی اگه دارید توی صفحه پروفایلم و منُ بشناس| اعلام آمادگیمنتظرتونم . ✓ اگر خواستید مهمانِ ما باشید منُ بشناس| اعلام آمادگی ، اعلام آمادگی کنید. با تشکر از عوامل پشتِ صحنه [*selena* ] همه را دوست و عاشق
اولین مهمان برنامه ، @نگار خانومـِ عزیز هستند . با شناختی که از ایشون دارید به سوالات پاسخ بدین. 1. خانـومـِ نگار چه شخصیتی داره ؟ 2. ویژگی های خوب خانـومـِ نگار ؟ 3. ویژگی های بد خانـومـِ نگار ؟ 4. قلب تپنده ی سایت از نظر خانـومـِ نگار ؟ [ یعنی موردِ علاقه ها ، شخص، تالار و..] 5.یک ویژگی که خانـومـِ نگار رو از بقیه متمایز میکنه چیه ؟ [ فقط یکی! ] 6. نقطه ی قوت رفتاری خانـومـِ نگار ؟ 7. خانـومـِ نگار با موقعیت های تنش زا چجوری برخورد میکنن ؟ 8. آیا خانـومـِ نگار چنان که می نماید، هست ؟ 9. بودن با خانـومـِ نگار چه حسی به شما میده ؟ 10. کدوم خصلت خانـومـِ نگار هست که دیگران رو آزار میده ؟ *و یک بیت شعری ، سخنی ، عکسی ، .. یادگاری جا بزارین پیشِ ما و برای نگار عزیز .
سلام به همه و مخصوصا بانو نگارِ گل و عزیز و ممنون از دوستان که این تاپیک خوب رو ایجاد کردن چراغ اول رو خودم روشن کنم که دستم سبکه فکر کنم : 1. خانـومـِ نگار چه شخصیتی داره ؟ قوی و جدی همراه با دنیایی از محبت و نجابت 2. ویژگی های خوب خانـومـِ نگار ؟ دل پاکشون واقعا ستودنیه 3. ویژگی های بد خانـومـِ نگار ؟ ویژگی بد نمیشه گفت فقط کمی زودرنج هستن گاهی اوقات 4. قلب تپنده ی سایت از نظر خانـومـِ نگار ؟ [ یعنی موردِ علاقه ها ، شخص، تالار و..] فکر کنم روی کلیت انجمن این حس رو داشته باشن و واسشون مهم باشه 5.یک ویژگی که خانـومـِ نگار رو از بقیه متمایز میکنه چیه ؟ [ فقط یکی! ] صداقتتشون 6. نقطه ی قوت رفتاری خانـومـِ نگار ؟ اصالتِ شخصیت و بزرگیشون مثال زدنیه 7. خانـومـِ نگار با موقعیت های تنش زا چجوری برخورد میکنن ؟ اکثرا منطقی ولی گاها هم با احساسشون کارایی رو انجام میدن 8. آیا خانـومـِ نگار چنان که می نماید، هست ؟ دقیقا همونی هستن که هممون دیدیم و شناختیمشون این مدت 9. بودن با خانـومـِ نگار چه حسی به شما میده ؟ شور و شعف همراه با غرور 10. کدوم خصلت خانـومـِ نگار هست که دیگران رو آزار میده ؟ جدی و رک بودنشون که دیدم بعضیا متاسفانه نمیتونن کنار بیان با این مورد *و یک بیت شعری ، سخنی ، عکسی ، .. یادگاری جا بزارین پیشِ ما و برای نگار عزیز . حرف خاصی ندارم فقط این گلها تقدیم بانو نگار و این آیه رو دوس دارم که گفتم برای معاون عزیز انجمنمون هم شاید خوب باشه و به دلش بشینه موفق و شاد باشین همیشه نگارجان
خُب سلام خدمت دوستان عزیز چراغ دوم رو هم من روشن میکنم دستم سنگینِ ولی ------------------------ 1. خانـومـِ نگار چه شخصیتی داره ؟ بنظرم.ایشون.خیلی محکم خیلی با اقتدار..یعنی با اطمینانِ خاطر همراه با چاشنی مهر و محبت و دوستی کاراشون رو پیش میبرن..یعنیبه قولِ خودشون تیرِ خلاص رو میزنن..شخصیتشون دوس داشتنی هست..و البته جالب 2. ویژگی های خوب خانـومـِ نگار ؟ ویژگیه خـــــــــــــــــــــــــــوب..خُب بنظرم مهربونی و خوش برخوردیشون میتونه یکی از اون ویژگی های خوبشون باشه.. و خیلی چیزای دگ که به ذهنم نیومده هنوز 3. ویژگی های بد خانـومـِ نگار ؟ فعلا که چیزی ندیدم 4. قلب تپنده ی سایت از نظر خانـومـِ نگار ؟ [ یعنی موردِ علاقه ها ، شخص، تالار و..] بنظرم کُل انجمن براشون مهم هست...هرچی باشه معاون هستن دگ..ولی تاپیک هایی که خودشون استارت زدن از جمله نگارخانه و..مسائل مربوط به عکاسی براشون یه درجه بالاتر و با اهمیت تر هست 5.یک ویژگی که خانـومـِ نگار رو از بقیه متمایز میکنه چیه ؟ [ فقط یکی! ] خوشبرخوردی..صداقت..مهربونی..ی کلمه میخواستم بگم که تو همون خلاصه میشد..یادم رفت متاسفانه.. 6. نقطه ی قوت رفتاری خانـومـِ نگار ؟ برخوردشون جوری هست که نشون دهنده ی ی شخصیت،یه فرد خیلی بالا مقام..یا در واقع بلند مرتبه هست 7. خانـومـِ نگار با موقعیت های تنش زا چجوری برخورد میکنن ؟ بنظرم منطقی برخورد میکنن 8. آیا خانـومـِ نگار چنان که می نماید، هست ؟ روی دنیای مجازی نمیشه همیشه حساب کرد..ولی فکر میکنم بله..ایشون رو میتونیم استثنا حساب کنیم 9. بودن با خانـومـِ نگار چه حسی به شما میده ؟ واقعااااا خیلی خوبِ..حس میکنم ی دوستِ خیلی خوب یه همراه یه فردی که بودنش تو انجمن باعث میشه حس خوبی دست بده بهم و بیام همیشه انجمن و باهاش در ارتباط باشم و معاشرت کنم..واقعا غرور انگیزِ 10. کدوم خصلت خانـومـِ نگار هست که دیگران رو آزار میده ؟ مگه داریم؟مگه میشه؟ !!!.من نمیدونم _________________ من همان برگم که بر روی درخت / لرزم از برد چنین پاییز سخت در نهایت باید افتاد و گریست / به درخت گفت خداحافظ و رفت . . . ---------------------- آرزو دارم همیشه شاد و سلامت و سرحال باشید و رو گونه هاتون باشه ------------------ یِ گُلِ خاص..برایِ خانومِ خاص
سلام به همگی قبل از اینکه بریم سراغ سوالا ؛ باید بگم من باتوجه به آشنایی حدودا دوماهه دارم جواب میدم! عذرخواهی اگر جایی جوابام اشتباه بود :پی [دستِ من رو فرمه ولی =)) ] ــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 1. خانـومـِ نگار چه شخصیتی داره ؟ مثبت و پُر از حسِ خوب! جوری که از هم صحبتی ـشون نمیشه خسته شد! 2. ویژگی های خوب خانـومـِ نگار ؟ اعتماد به نفسِ خوب ؛ عزتِ نفس ؛ مهربونی و شاید در خیلی موارد بتونن یه معلم خوب باشن! 3. ویژگی های بد خانـومـِ نگار ؟ واقعا نمیدونم! 4. قلب تپنده ی سایت از نظر خانـومـِ نگار ؟ [ یعنی موردِ علاقه ها ، شخص، تالار و..] هرچیزی که ربط داشته باشه به عکسُ عکاسی :دی 5.یک ویژگی که خانـومـِ نگار رو از بقیه متمایز میکنه چیه ؟ [ فقط یکی! ] نوعِ رفتارشون جوری هست که ناخودآگاه باعث حسِ احترام میشه! 6. نقطه ی قوت رفتاری خانـومـِ نگار ؟ چیره دست بودن تو مسائلی که درموردشون نظر میدن و صحبت میکنن ؛ ینی بی گدار به آب نمیزنن! 7. خانـومـِ نگار با موقعیت های تنش زا چجوری برخورد میکنن ؟ نمیدونم ولی احتمالا منطقی به همراه یکم چاشنیِ احساسات ؛ یکم فقط! 8. آیا خانـومـِ نگار چنان که می نماید، هست ؟ به نظرِ من و تا الان ؛ بلی! 9. بودن با خانـومـِ نگار چه حسی به شما میده ؟ خوب! دوست دارم کلی نکته ی جدید مخصوصا درمورد عکاسی یاد بگیرم ازشون 10. کدوم خصلت خانـومـِ نگار هست که دیگران رو آزار میده ؟ شاید ؛ جدی بودن!! و در آخر ؛ تقدیم به نگارِ عزیزم و ببخشید اگه ساده ـاَس!
سلام خدمت کاربرای تاپ فروم عزیز وعرض سلام حضور بانو نگار با توجه ب شناختی ک تو این مدت کم از ایشون دارم سخته در مودشون نظر دادن ولی در کل احساسی رو که دارم براشون به یادگار میزارم . 1. خانـومـِ نگار چه شخصیتی داره ؟بسیار خوش برخورد ومهربون تو همون برخورد اول میشد ب شخصیت وجودی سر شار از محبت شون پی برد 2. ویژگی های خوب خانـومـِ نگار ؟متواضع ومتین بودن شون . 3. ویژگی های بد خانـومـِ نگار ؟ندیدم 4. قلب تپنده ی سایت از نظر خانـومـِ نگار ؟ [ یعنی موردِ علاقه ها ، شخص، تالار و..]نظم وترتیب سایت 5.یک ویژگی که خانـومـِ نگار رو از بقیه متمایز میکنه چیه ؟ [ فقط یکی! ] حس دوستداشتنی ومهربونی شون با همه کاربرا یک نوع برخورد دارن با روی خوش 6. نقطه ی قوت رفتاری خانـومـِ نگار ؟پشتکار و حضور مداوم شون تو سایت 7. خانـومـِ نگار با موقعیت های تنش زا چجوری برخورد میکنن ؟طبق قوانین 8. آیا خانـومـِ نگار چنان که می نماید، هست ؟تو این مدت کمی ک از اشناییمون میگذره اینچنین بودن 9. بودن با خانـومـِ نگار چه حسی به شما میده ؟ باعث افتخار وشعف 10.کدوم خصلت خانـومـِ نگار هست که دیگران رو آزار میده ؟ فقط برخورد خوش وروی باز ک ادمو جذب شخصیت شون میکنه همیشه موفق باشین . در جست وجوی اهل دلی هرچه که گشتیم اخر به همان جای که بودیم رسیدیم
باسلام خدمت دوستان عزیز ؛خب منم چند روزیه که اینجا هستم ولی با نگار جون از قبل آشنایی دارم... 1. خانـومـِ نگار چه شخصیتی داره ؟ نگار جون خیلی مقتدره ؛ شکشت واسش معنایی نداره وبا مشکلات بدون ترس روبرو میشه؛نگارجون نترس وشجاعه وحرفشو بدون هیچ ابایی به طرف خطاکارش میزنه ونمونه یک خانوم ایرانی واقعیه 2. ویژگی های خوب خانـومـِ نگار ؟ خب همین نترس بودنش ودیگه دلسوزی ومهربونیش ؛اینکه به فکر هم نوع خودش هست وخودخواه نیست 3. ویژگی های بد خانـومـِ نگار ؟ ویژگی بدی من از ایشون ندیدم ماهه حرف نداره 4. قلب تپنده ی سایت از نظر خانـومـِ نگار ؟ [ یعنی موردِ علاقه ها ، شخص، تالار و..] خب فک کنم در این مورد نتونم نظر بدم چون شناختم در اینجا خیلی کمه ولی فکر کنم همه چیز اینجا واسش مهمه 5.یک ویژگی که خانـومـِ نگار رو از بقیه متمایز میکنه چیه ؟ [ فقط یکی! ] خیلی مهربونه؛یه عکاس سمج مهربون وخوش برخورد 6. نقطه ی قوت رفتاری خانـومـِ نگار ؟ اجازه ی هیچ گونه بی منطق بودن وبی احترامی رو به کسی نمیده 7. خانـومـِ نگار با موقعیت های تنش زا چجوری برخورد میکنن ؟ با اقتدار کامل وبدون هیچ شک وتردیدی مشکل رو با دید باز بررسی میکنن وبا احساس برخورد نمیکنن بلکه عاقلانه برخورد میکنن ومشکل رو برطرف میکنن 8. آیا خانـومـِ نگار چنان که می نماید، هست ؟ البته همونیه که نشون میده شک ندارم 9. بودن با خانـومـِ نگار چه حسی به شما میده ؟ حس میکنم یه خواهر عزیز دارم ودر کنارش عجیب احساس آرامش میکنم ؛دوست گلیه واز بودن درکنارش پراز شادی ولبریز از شوقی غیر قابل وصف میشم 10.کدوم خصلت خانـومـِ نگار هست که دیگران رو آزار میده ؟ خصلت شجاعتش خیلی ها رو آزار داده که اونم از صفات منحصر به فردشه ودر آخر میگم عاشق این گل نازنین شدم دوست دارم نگار جونم تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد وجودت نازکت آزرده گزند مباد سلامت همه آفاق در سلامت توست به هیچ عارضه شخص تودرمند مباد...
سلام مرسی بابته کاره جالبتون خیلی خوبه که خودمون رو بیشتر بشناسیم و با دیدگاهه اطرافیان در رابطه با شخصیته خودمون اشنا بشیمم ممنونننن من خانم نگنر رو خیلی نمیشناسم ولی تا حدودی فکر کنم جواب این سوال هارو بدونم نگار جان اگه درست نبود شما ببخش 3> 1.خانـومـِ نگار چه شخصیتی داره ؟ خیلی خانم و با شخصیت تو این مدتی که بودم خیلی خوب بودن ایشاا.. که از این به بعدم همینن 2. ویژگی های خوب خانـومـِ نگار ؟ تا اونجایی که من میدونم ، باشخصیت ، متین ، خانم ، دوست داشتنی 3. ویژگی های بد خانـومـِ نگار ؟ فکر کنم یک ذره زود ناراحت میشن از حرفه کسی و به دل میگیرن 4. قلب تپنده ی سایت از نظر خانـومـِ نگار ؟ [ یعنی موردِ علاقه ها ، شخص، تالار و..] شناختم از نگار جان به اندازه ای نیست که تونم به این سوال جواب درست بدم 5.یک ویژگی که خانـومـِ نگار رو از بقیه متمایز میکنه چیه ؟ [ فقط یکی! ] خوش قلب و مهربون و طرزه رفتارشون 6. نقطه ی قوت رفتاری خانـومـِ نگار ؟ فکر کنم آدمی که رفتاره سنجیده داره و شخصیت بالایی داره نقطه قوتش همینه 7. خانـومـِ نگار با موقعیت های تنش زا چجوری برخورد میکنن ؟ درست نمیدونم اما به نظرم با ملایمت و صبر به بهترین انتخاب و تصمیم میرسن 8. آیا خانـومـِ نگار چنان که می نماید، هست ؟ بله 9. بودن با خانـومـِ نگار چه حسی به شما میده ؟ خوبه ،بودن با ادمای این چنین حسه خوبی القا میکنه 10. کدوم خصلت خانـومـِ نگار هست که دیگران رو آزار میده ؟ واقعا نمیدونم نگار جان همیشه خوب باش زنده باشی خانمی 3>
1. خانـومـِ نگار چه شخصیتی داره ؟ جـدی ، مغرور ، مهربون ! 2. ویژگی های خوب خانـومـِ نگار ؟ خیلی شوخ طبع ـن 3. ویژگی های بد خانـومـِ نگار ؟ بعضی وقتا زیادی مغرور میشن .. 4. قلب تپنده ی سایت از نظر خانـومـِ نگار ؟ [ یعنی موردِ علاقه ها ، شخص، تالار و..] فک کنم تاپیکِ نگار خونه .. 5.یک ویژگی که خانـومـِ نگار رو از بقیه متمایز میکنه چیه ؟ [ فقط یکی! ] طرزِ برخورد و حرف زدنشون ! 6. نقطه ی قوت رفتاری خانـومـِ نگار ؟ خیلی با اراده و مُسمم ـَن 7. خانـومـِ نگار با موقعیت های تنش زا چجوری برخورد میکنن ؟ همیشه میدونن که کجا باید چجوری برخورد کنن ! 8. آیا خانـومـِ نگار چنان که می نماید، هست ؟ مهربون تر از اون چیزی ـه که اکثرا فکر میکنن هست 9. بودن با خانـومـِ نگار چه حسی به شما میده ؟ هم صحبتی باهاشونُ خیلی دوس دارم ! به آدم انرژی میدن .. 10. کدوم خصلت خانـومـِ نگار هست که دیگران رو آزار میده ؟ بعضی وقتا خشونتشون شاید آزار بده دیگرانُ *و یک بیت شعری ، سخنی ، عکسی ، .. یادگاری جا بزارین پیشِ ما و برای نگار عزیز . جــایـی دری هست، روزی آن را خــواهـی یــافـت وقتـی که دیـگــر به دنبــالـش نیستی … روزی رویـاهـایـت تـحقق پیـدا میکننــد و تـو را غـافلگیـــر می کننـــد … به امیـــد آن روز ..!
خانـومـِ نگار چه شخصیتی داره ؟ بباختم دل دیوانه و ندانستم که ادمی بچه ای شیوه ی پری داند نگار یه فرشته ی زیباست 2. ویژگی های خوب خانـومـِ نگار ؟ به حسن خلق و وفا کس به یار ما نرسد تو را درین سخن انکار کار ما نرسد اگرچه حسن فروشان به جلوه امده اند کسی به حسن و ملاحت به یار ما نرسد 3. ویژگی های بد خانـومـِ نگار ؟ من ارچه عاشقم و رند و مست ونامه سیاه هزار شکر که یاران شهر بی گنهند 4. قلب تپنده ی سایت از نظر خانـومـِ نگار ؟ [ یعنی موردِ علاقه ها ، شخص، تالار و..] علایق:عکاسی و گاها ادبیات شخص:دوستان نزدیکش یکیش خودم تالار قاعدتا انچه به علایقش مربوط میشه 5.یک ویژگی که خانـومـِ نگار رو از بقیه متمایز میکنه چیه ؟ [ فقط یکی! ] از چاشنی قند مگو هیچ و زشکر زانرو که مرا با لب شیرین تو کامست شوخ وشیرین سخن 6. نقطه ی قوت رفتاری خانـومـِ نگار ؟ اه ازان نرگس جادو که چه بازی انگیخت وای ازان مست که با مردم هشیار چه کرد جذابیت در رفتاروگفتار 7. خانـومـِ نگار با موقعیت های تنش زا چجوری برخورد میکنن ؟ با اقتدار 8. آیا خانـومـِ نگار چنان که می نماید، هست ؟ خیلی مهربانتر از اونی هست که نشون میده 9. بودن با خانـومـِ نگار چه حسی به شما میده ؟ یک شب اگر بدست بیفتد نگار ما مشکل بود که دامنش از کف رها کنیم 10. کدوم خصلت خانـومـِ نگار هست که دیگران رو آزار میده ؟ شاید جدیت در امر مدیریت *و یک بیت شعری ، سخنی ، عکسی ، .. یادگاری جا بزارین پیشِ ما و برای نگار عزیز . تقدیم به نگارینم: همای اوج سعادت به دام ما افتد اگر تو را گذری بر مقام ما افتد حباب وار براندازم از نشاط کلاه اگر ز روی تو عکسی به جا ما افتد دوستت دارم خیلی زیاد این عکسو خودم خیلی دوست دارم تقدیم به تو