1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

بازی انلاین آیکاریم ikarim

شروع موضوع توسط *Sajjad* ‏30/11/10 در انجمن اخبار و معرفی

1. Game Developer کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    برنامه نویس بازی های کامپیوتری و موبایل

بازی ایکاریام یک بازی زیبا که تحت وب انجام می‌شه نیاز به سرعت زیاد نداره و اگه کوچکترین علاقه به بازی استراتژی دارین حتما عاشق این بازی میشید.

این بازی در سرورهای مختلف با زبانهای مختلف می‌باشد ، و خوشبختانه سرور ایرانی‌ هم موجود هست ، در این بازی شما یه امراتوری از یونان باستان رو اداره می‌کنید ، میجنگید, غارت می‌کنید ، تصرف می‌کنید ، جنگ دریایی‌ ، جنگ زمینی‌ ، جنگ هوایی‌ ، با تعلیم دانشمندان به علم خود و وسایل جنگی خود پیشرفت میدید ، در کارگاهی که به وسیلهٔ همین علم به دست میاورید صلاحهای خودتون رو پیشرفت میدید ، زره سازی می‌کنید ، برای پیشرفت بیشتر اب انگور به ساکنین میدید موزه میسازید ، مخفیگاهی که جاسوسانتون رو در اونجا تعلیم میدید ، و کارهای بسیار زیاد دیگری که در این بازی‌ تجربه می‌کنید از لینک پائین میتونید ثبت نام کنید ، من که خودم چند وقت دارم بازی می‌کنم واقعا حالشو دارم میبرم ، اگر تو بازی کمکی‌ خواستین به یوزر من تو بازی پیغام بدین اگه نزدیک به من باشید از کمک دریغی ندارم ، امیدوارم شما هم به اندازهٔ من از بازی لذت ببرین .

لینک بازی:http://ir.ikariam.com/