1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

✘♪ MUSIC NEWS ♪✘

شروع موضوع توسط Mrs.Xiii ‏13/8/15 در انجمن اخبار موسیقی

1. کاربر فعال

امتیاز دستاورد:
    118

✖ اخبـار دنیـای موسیقی ✖

♪ هدف ما ایجاد تاپیک جامع و همچنین دسترسی راحت به اخبار روز است .♪

با جدیدترین اخبار
    از :

آلبوم‌های جدید، تراک‌های منتخب روز به تفکیک مجلات معتبر، اجراهای زنده، فصل جوایز، حواشی بندها و سینگرها،

معرفی سبک‌های مختلف موسیقی، معرفی بندها و سینگرهای موفق و چارت برترین‌ها با شما هستیم.

درج اخبار برای همه کاربران آزاد است با شرط رعایت کردن قوانین و مقررات سایت و همچنین قوانین این تاپیک که به شرح زیر می‌باشد:

♪ 1- کاربران فقط حق درج اخبار جدید را دارند و از درج اخبار قدیمی پرهیز کنید.

♪ 2- ذکر منبع برای هر خبر الزامی می‌باشد.

♪ 3- برا حفظ ظاهر و شخصیت تاپیک، برای هر خبر حتماً عکس مربوط نیز درج شود.

♪ 4 - ارسال اسپم به هیچ عنوان مجاز نیست.

پیشاپیش از همکاری و علاقمندی شما به اخبار دنیای موسیقی سپاسگذاریم. :x

​

آخرین ویرایش: ‏13/8/15
    نیلوفر بانو، وضعیت سفید، Wild Child و 2 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  2. کاربر فعال

امتیاز دستاورد:
    118
    نیلوفر بانو، وضعیت سفید، Wild Child و 2 نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  3. مدیر بازنشسته☕

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    Guitarist / Producer / Translator/ Gamer

ایفای نقش مریلین منسون در یک فیلم

خواننده ی معروف «Marilyn Manson» در فیلمی به نام «Let Me Make You a Martyr» به ایفای نقش پرداخته است. وی در این فیلم در نقش یک قاتل حضور یافته است. همچنین در این فیلم «Mark Boone Junior» که پیش تر وی را در سریال «Sons of Anarchy» دیده بودیم٬ نیز حضور دارد. در همین راستا «Rolling Stone» به شرح این دو شخصیت پرداخته است:

«Mark Boone Junior» با نام «Larry Glass» و به عنوان فروشنده ی مواد مخدر و یک خلافکار در فیلم بازی می کند. کسی که منسون را برای قتل فرزند خوانده ی خود که بر علیه او فعالیت میکند٬ استخدام می کند.

منسون نیز نقش خود را اینگونه شرح می دهد:

روز اول به من گفته شد که احتمال داره پوست یک گرگ صحرایی را بکنم و یا باید یک خانه را به آتش بکشم و در فیلم آدم کشی کنم…و من هم گفتم آره حتما مشکلی ندارم…

فیلم قرار است اوایل سال میلادی آینده منتشر شود. منسون همچنین به این نکته اشاره کرد که احتمال دارد به همراه «Billy Corgan» از گروه «Smashing Pumpkins» در پروژه ی دیگری (فیلم سازی) همکاری کند:

بیلی قصد کارگردانی داره و من هم ایده ای در سر دارم که برگرفته شده از کتابی است که در زمان انتشار آلبوم «Mechanical Animals» مطالعه می کردم. این کتاب را بیلی به من داده بود. و میتونه پروژه ی جالب و بزرگی باشه. ولی قرار نیست به این زودی انجام بشه. فعلا مثل راز بین ما می مونه.

نیلوفر بانو، وضعیت سفید، Mrs.Xiii و یک نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  4. کاربر فعال

امتیاز دستاورد:
    118
    ساندتراک فصل دوم سریال True Detective هم امروز منتشر شد.
    این سریال فوق العاده دیدنی دوشنبه ها از شبکه HBO پخش میشد که هفته قبل پخش فصل دوم به پایان رسید.
    همانند فصل اول شاهد شاهکاری بینظیر از HBO بودیم.

Genres: Soundtrack
    Released: August 14, 2015
    Copyright: ℗ 2015 Harvest Records

تراک لیست :

01 - Nevermind
    02 - The Only Thing Worth Fighting For
    03 - All the Gold In California
    04 - Lately
    05 - What a Way To Go
    06 - My Least Favorite Life
    07 - Far From Any Road
    08 - Risk
    09 - Sign of the Judgment
    10 - Rocks and Gravel
    11 - A Church In Ruins
    12 - Intentional Injury
    13 - It Only Takes One Shot
    14 - The Angry River

حتما دانلود کنید :x​

نیلوفر بانو، Wild Child، وضعیت سفید و یک نفر دیگر از این ارسال تشکر کرده اند.
  5. کاربر فعال

امتیاز دستاورد:
    118
    خبر خیلی باحال تر :دی

بند HURTS دومین تراک خودشون به اسم Lights رو از آلبوم جدیدشون که Surrender نام داره، منتشر کردن.

متن کامل خبر رو بعد از ترجمه همینجا قرار میدم. فعلا برید دانلود کنید ببیند چیکار کردن دوتا خواننده محبوب منچستری، Theo Hutchcraft و Adam Anderson :p

متن ترانه + ترجمه هم در اسرع وقت اضافه خواهد شد :x

​

نیلوفر بانو، Wild Child و وضعیت سفید از این ارسال تشکر کرده اند.
  6. مدیر بازنشسته☕

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    «ترجیح می‌دهم شیشه بجوم تا این‌که به هندریکس گوش کنم!»

جیمی هندریکس به اعتقاد بسیاری بهترین گیتاریست تمام دوران است و حداقل با قطعیت می‌توان گفت جزء برترین‌هاست، اما «مارتی فریدمن» گیتاریست سابق مگادث چنین اعتقادی ندارد

او در مصاحبه‌ای با UltimateGuitar می‌گوید: «ترجیح می دهم شیشه بجوم تا این که به هندریکس گوش کنم» و ادامه می‌دهد…

هیچ‌وقت هندریکس را درک نکردم. هر وقت به او فکر می‌کنم تصویری از هیپی‌ها به ذهنم می‌آید که در خاک‌وخل نشسته و اسید می‌زنند. تصویری که چندان برایم جالب توجه نیست. موسیقی او مملو از نویز و فیدبک است و درحالی که من بسیار مقید به دستگاه‌ها هستم و به‌همین خاطر هم هست که هیچ گاه «باب دیلن» را دوست نداشته‌ام.

اما تمام گیتاریست‌های مورد علاقه‌ی من هندریکس را ستایش می‌کنند، من از طرفداران سرسخت «اُلی جان راث» هستم و می‌دانم او به‌اندازه‌ی مادر خود هندریکس عاشقش است! تمام کسانی که من به آن‌ها احترام می‌گذارم هندریکس را دوست دارند و به همین دلیل می‌دانم واقعا چیزی وجود دارد. اما به‌شخصه هیچ‌گاه آن را درک نکردم چون با تجربه‌ی شخصیم جور درنمی‌آمد.

پس از بازخوردهای این مصاحبه نزد هواداران فریدمن این مطلب را در صفحه‌ی شخصیش انتشار داد:

وقتی یک گیتاریست تازه‌کار بودم همه‌ی نوازنده‌های خوب شهرمان به من می‌گفتند از فلان گیتاریست یاد بگیر و آلبوم بهمان را گوش کن. من هم می‌خواستم علاوه بر تحت‌تاثیر قراردادن دوستانم «از بهترین‌ها یاد بگیرم» بنابراین کارهای محترم‌ترین نوازندگان را مصرّانه گوش می‌دادم.

بعد از مدتی فهمیدم گرچه تمام این افراد اساتید مسلّم گیتار بوده‌اند اما لذتی از تحلیل موسیقی آن‌ها نمی‌برم، چون بیشتر آن را نمی‌فهمم یا حتی دوست ندارم. برایم معنی نداشت، مثل مشق شب یک معلم مدرسه.

وقتی وارد موسیقی‌ای شدم که واقعا دوست داشتم، اگرچه نوازنده‌‌هایشان اغلب ناشناس بودند و تایید نشده توسط افراد بزرگ، اما واقعا از فرایند یادگیری لذت بردم و آن‌گاه بود که توانستم بفهمم که شکل موسیقی من باید چگونه باشد.

فریدمن اولین تور آمریکای خود در ده سال اخیر را در 9 سپتامبر کلید می‌زند. این تور در حمایت از آلبوم Inferno سال گذشته‌ی اوست.

نیلوفر بانو و Mrs.Xiii از این پست تشکر کرده اند.
  7. کاربر فعال

امتیاز دستاورد:
    118
    راجر واترز با آلبوم و کتاب جدید!

​
    راجر واترز (Roger Waters) یکی از بنیانگذاران گروه پینک فلوید که مدت‌هاست روی آلبوم جدیدش کار می‌کند (این آلبوم اولین اثرجدید او در مدت بیست ساله اخیر محسوب می‌شود) در مصاحبه‌ای طولانی که اخیرا با او انجام شده از برگزاری یک تور جهانی دیگر در سال 2016 و انتشار کتابی از خاطراتش خبرداد. بر اساس گفته‌های او در این مصاحبه، او در کنار پروژه‌های دیگرش در حال نوشتن یک اتوبیوگرافی است و احتمالا مصادف با انتشار آلبوم جدیدش توری جهانی را هم (سال 2016) آغاز خواهد کرد. بنا به گفته خبرنگاری که این مصاحبه را انجام داده هیچ کدام از نوشته‌های واترز در این سال‌های اخیر نیست که رنگ و بویی از سیاست و مخصوصا ضدیت با جنگ نداشته باشد و پیرو هیمن رویکرد یکی از قطعات آلبوم جدید او مشخصا به یک حمله تروریستی در فرانسه اشاره می‌کند.

واترز در سال 2012 یک بار در مصاحبه‌ای به این مساله اشاره کرده بود که شاید نام آلبوم جدیدش را «هارتلند» (Heartland) بگذارد و گفته بود حداقل یکی از قطعات آن درباره افراط‌گرایی مذهبی صحبت خواهد کرد.

هواداران واترز می‌توانند در مدتی که به انتظار آلبوم ، کتاب و تور آینده‌ی گیتاریست و خواننده مورد علاقه‌شان نشسته‌اند از تماشای فیلم «راجر واترز دیوار»، کنسرت-فیلمی که ماه آینده اکران خواهد شد لذت ببرند. اولین تریلر این فیلم روز ده اگوست توسط واترز منتشر شد و قرار بر این است که اکران فیلم برای یک شب در 29 سپتامبر باشد.

+ کسی اینجا هست از پینک فلوید و راجر واترز خاطره ای نداشته باشه؟ :دی منتظر آلبوم جدید هستیم :x

باز نشر از موسیقی ما

نیلوفر بانو و Wild Child از این پست تشکر کرده اند.
  8. مدیر بازنشسته☕

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:

پینک فلوید که رسما اعلام کرد دیگه بند وجود نداره .

همین تازگیا دیوید گیلمور هم یه آلبوم داد .

آلبوم آخر پینک فلوید ( The Endless River ) به نظرم نسبت به کارای قبلیشون واقعا ضعیف بود

نیلوفر بانو و Mrs.Xiii از این پست تشکر کرده اند.
  9. کاربر فعال

امتیاز دستاورد:
    118

نه به شکل کاملاً رسمی نیست. اعضای بند هنوزم به پینک فلوید باور قلبی دارن.
    اعضای بند خیلی وقته به شکل انفرادی کارشون رو دنبال میکنن چندین و چند آلبوم انفرادی هم منتشر کردن.

آلبوم آخرشون هم آره ضعیف بود. طوری که از metacritic امتیاز 58 گرفت!

نیلوفر بانو از این پست تشکر کرده است.
  10. کاربر حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    طراحی
    فرزاد فرزین جایزه بهترین قطعه موسیقی در اجرای زنده را از آن خود کرد

پاپ موزیک – بهمن بابازاده : یک خواننده پاپ داخل کشور که برای اولین بار به صورت رسمی به نمایندگی از ایران در یک فستیوال معتبر جهانی موسیقی شرکت کرده بود توانست یکی از شش جایزه مهم این فستیوال را از آن خود کند …

فرزاد فرزین جایزه بهترین قطعه موسیقی در اجرای زنده را از آن خود کرد

برای دانلود اجرای زنده ی فرزاد فرزین در فستیوال Art footbal 2014 کلیک کنید.

فرزاد فرزین که به نمایندگی از ایران در Art-Football 2014 شرکت کرده بود، پس از اجرای موفق و انرژیک خود و گروه اش، شب گذشته و در مراسم اختتامیه این جشنواره جایزه اجرای بهترین قطعه موسیقی را برای قطعه «با تو» از آن خود کرد.

این اتفاق در حالی بود که سایر جوایز این دوره از بازیها را چهره ها و ستاره های موسیقی کشور های ایتالیا، رومانی، هلند، اسلوونی و کره به ترتیب در شاخه های: پرفورمنس، اجرای لایو، دی جی، کانتری بلوز و… از آن خود کرده بودند که در این میان دو کشور ایتالیا رو رومانی که با خواننده های بین المللی شان در این دوره از مسابقات شرکت کرده بودند، توانستند بیشترین جایزه ها را از آن خود کنند.

پیش تر سایت رسمی این مسابقات درباره اجرای برنامه فرزاد فرزین در فستیوال مسکو نوشته بود: «اجرایی تحسین برانگیر به همراه یک لایو پرفورمنس قدرتمند».

این نخستین مقام و افتخار آفرینی یک خواننده پاپ داخلی در یک فستیوال جهانی معتبر است که پس از انقلاب اسلامی توانسته پرچم ایران را بالا ببرد.

فرزاد فرزین دقایق پس ازدریافت جایزه The Best Song Live در گفتگویی کوتاه با ما گفت : «خوشحالم که حاصل تلاش های چند ماهه ما بالاخره به نتیجه نشست و توانستیم برای اولین بار نام ایران را در یک فستیوال معتبر در بین برنده های اصلی بیاوریم.»

وی ضمن تشکر از مسئولین فرهنگی کشور و حمایت های آنها برای حضور در این دوره از این فستیوال گفت : « از حمایت های مردم و تلاش اعضای گروهم ممنونم و امیدواریم که این موفقیت های در موسیقی پاپ کشور ادامه داشته باشد و با حمایت دستگاه های فرهنگی بتوانیم باز هم برای کشور عزیزمان افتخار آفرینی نمائیم.»

این فستیوال از تاریخ ۲۳ May (دوم خرداد) لغایت ۱ June (یازده خرداد) در شهر مسکو و فضای باز و تجهیز شده recreation park برگزار شد.

ارکستر این خواننده در روسیه را مهران خلیلی، یاشار و ایلیار خسروی، آرین کشیشی و کسری خدیور تشکیل می دادند.

منبع: موسیقی ما

Mrs.Xiii از این پست تشکر کرده است.