کارای زیادی داشتیم هممون .. بعضی ـآرو فرصت نشد سیو کنیم .. بعضیا رو سیو کردیم .. با از بین رفتنِ "1پارس" خیلیا به این نتیجه رسیدن که ؛ "هر آغازی پایانی دارد" ، درسته .. این تاپیک تقلیدِ نا به جا از "ماه احساس" نیست .. تاپیکیِ که میتونید کاراتونُ از این به بعد بذارین اینجا تا باز ، از کارِ همدیگه لذت ببریم .. 1پارس که بسته شد ، منم از فتوشاپ فاصله گرفتم .. راستش از ماهِ احساس بود که من فتوشاپ یاد گرفتم ! وقتی که ماهِ احساسی در کار نبود هر وقت میخواستم کارِ جدید بسازم ؛ گریه ـم میگرفت :دی قبلش اصلا برنامه فتوشاپُ باز هم نکرده بودم :دی اسمشُ ماهِ احساس نذاشتم .. چون نه متنم به پای متنِ ابتدای "ماه احساس" میرسه .. نه لوگویی در کاره .. گذاشتم ماه عسل ، چون یادمه اولا همش فکر میکردم ماهِ عسلِ .. : )) یادش بخیر .. برای این آغازم پایانی هست .. با این فرق که این سری حواسمون به جمع کردنِ خاطره ها ؛ هست ..
@Tabassom @aygin @مـرجانه @-yas- @*selena* @.!mahya!. @Mr Perfect @~!Ala!~ @میترا @سایه @ALi kzm @Mastaneh @کسانی که نیستن ..
دیشب وقتی اون کار قدیمی ،به یاد موندنی و زیبات رو برام گذاشتی احساس کردم که "دنیای مجازی "هم میتونه احساسات آدم رو دستکاری کنه. ممنون از این تاپیک و نفس که باز هم دستکاری کرد احساسم رو خودم این کارمو خیلی دوس داشتم همیشه.
@Hadi @Tabassom @مـرجانه @-yas- @*selena* @.!mahya!. @Mr Perfect @~!Ala!~ @میترا @سایه @ALi kzm @Mastaneh @Mehrnu$h @H@NA @z!ma @Golnush @nyusha @Infinito @Behzad @Vida @Mohammad @Mehdi.Samiya @وضعیت سفید @hileya @Elia @Wild Child @Magenta @رهااا @MajiD.JD و همه ی اونایی که من دوسشون دارم و اسمشون یادم نیومد
بعضی وقتها ممکنه ب جایی برسی ک تهش هیچ حِسی برایِ لذت وجود نداشته باشه! امیدوارم این مورد توساعتُ ثانیه هایِ زندگیتون کَمتر رُخ بده! خَستَم!!خیلی...