1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

بیشترین گرایشات طراحی وب در سال 2014

شروع موضوع توسط Mr Perfect ‏4/8/15 در انجمن مهندسی کامپیوتر

1. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    Engineering Management
    این هفته ، بر خود دیدیم که بیشترین و مهمترین گرایشات را در طراحی وب در سال 2014 به طور مختصر توضیح دهیم. اجماع در میان طراحی وب حرفه ای ها ، با توجه گرایشات صنعت برای سال 2014 ، اغلب موافق سبک های اصلی و عمده در سال است که احتمالا تحت عنوان طراحی پاسخگو ، طراحی ساده و طراحی داستان سرایی خواهد کرد.
    1) طراحی پاسخگو : حیاتی ترین برای کسب وکار کوچک. چرا؟ چون این طراحی به سرعت در حال تبدیل شدن به استاندارد است ، و اگر شما با آن منطبق نشوید ، بر روی رتبه گوگل شما تاثیر منفی خواهد گذاشت.طراحی پاسخگو به معنی یک مجموعه وب سایت که مرتبط با گذشته است ، می باشد. در عوض ، احساس ما نباید شبیه تمامی عناصر دسکتاپ که باید بر روی اسکرین یک اسمارت فون ظاهر شود ، باشد. این همان جاییست که طراحی وارد می شود و شخصی حرفه ای را می یابد که می داند که چه چیزی بر روی اسمارت فون ، تبلت ، یا اسکرینی با سایز دسکتاپ بهتر کار می کند و شامل عناصری می شود که یکپارچه تر و لذت بخش تر است.

2) طراحی ساده : سادگی به ادغام بهترین روش هایی اشاره دارد که با آن بازدیدکنندگان بتوانند بدون دردسر و گیج شدنن به آنچه نیاز دارن دست یابند.اینکه چه سادگی دلالت ندارد موضوعی عمومی است. برای تصاویر قدرتمند ، برای محتوای معنا دار و برای ناویگیشن نرم و هدفدار. پس چگونه تصمیم می گیرید چه چیزی مهم است یا نیست ؟ طراح واقعی به جای حدس های تصادفی می بیند. یک طراح یا یک تیم شایسته ، ارزیابی را به میزان پاسخ و حدس گمان های از کار تقسیم می کند. به علاوه ، یک تیم با تجربه با شرکت های/قالب های مشابه کار کرده است و باید ایده خوبی برای اینکه چه چیزی کار می کند و چه چیزی خوب کار می کند ، داشته باشد. آنها همچنین قادر به استفاده از عمل گرایی و حذف تعصب شخصی و احساسات شما هستند.

3) طراحی داستان سرایانه : این روش کاربرانی را نشان می دهد که در یک داستان (سناریو) خلاصه توصیف شده اند و شبیه سازی های قوی قانع شده اند که پیج را به طرف پایین اسکرول کرده و ادامه مطلب را بخوانند. بیان دیگر آن می شود سرگرم کنندش کن . بگذارید آنها کشف کنند که شما یل شرکت شما چه کسی یا چه چیزی هست ؛ با قرار دادن این اطلاعات در مقابل چشمانشان! بنابراین هر کجا که شما هستید اجازه دهید آنها آن را پیگیری کرده و به شما برسند. کاری کنید که در هر گوشه و شکاف ِ دیوار ِ سایت شما سر بزنند و این مفهوم را دریافت کنند که “من خیلی بزرگ هستم”.(حداقل ما امیدواریم که بعد از خواندن چنین باشد.) تصور کنید که با تکمه یک پیج وب سایت در حال اسکرول به پایین هستید ، جاییکه این فرایند همانند یک یک افسانه ، یا یک تکامل نوع آشکار می شود. با چیزی مانند این یک هدف یا چالش برای طراح خود ایجاد کنید ؛ “من بازدیدکنندگان جدید می خواهم تا قادر باشم از بالا تا پایین پیج را در 30 ثانیه طی کنم و یک ایده روشن از اینکه ما چه کاری انجام می دهیم ، داشته باشم. برای بازدیدکنندگان تکراری ، می خواهم آنها به سادگی و تقریبا بدون نگاه کردن برای خرید یا برای بازدید بلاگ کجا بروند”. مطمئنا ، یک وب سایت “داستان سرا” آسان تر خواهد بود. اما این یک چالش ارزشمند است و اگر به خوبی انجام شده است ، شما وب سایتی تضمین شده دارید.

منبع : طراحی سایت sitedesign.ir