1- الان کجایی ؟ خونه! 2- کی پیشته ؟ immediate family همه هستن + عمو 3 چی پوشیدی ؟ رنگ و جنسشم بگو ! شومیز صورتی سفید چارخونه و دامن شلواری کرم عو شال فیروزه ای : ))! نخی عو خنک! 4- چی خوردی یا میخوای بخوری؟ نون و پنیر! 5- دوساعت پیش کجا بودی؟ خواب بودم 6- هوا الان اونجایی که هستی چه جوریه ؟ زیر کولر هستیم و داریم یخ میزنیم: )) 7- چه حس و حالی داری؟ عاااااااااااااالی!: )) غرق عای تی عو عالی: )) 8- الان ساعت چنده ؟ 6.34 عصر! 9- الان اگه تو فکری به چی فکر میکنی؟ بوت استرپ!: ) پناه: )! سایته! : ) سعوش: ) استاد بهزاد: )! 10- الان تلوزیون اگه روشنه چی پخش میکنه ؟ فوتبال ساحلی داره ملت دارن میبینن! 11- رادیو اگه روشنه چی پخش میکنه ؟ 12- واسه فردات (روز بعد چه برنامه ایی داری)؟ ب شدت پروژمو و کورسمو ببرم جلو: )) نقاشیمو تموم کنم: ))! اون کیفه رو هم چرمه شو بخرم بدوزم: )!
1- الان کجایی ؟ خانه 2- کی پیشته ؟ خدا 3 چی پوشیدی ؟ رنگ و جنسشم بگو ! کراپ مشکی و شلوارک مشکی نخی 4- چی خوردی یا میخوای بخوری؟ چایی خوردم 5- دوساعت پیش کجا بودی؟خونه 6- هوا الان اونجایی که هستی چه جوریه ؟ گرمه 7- چه حس و حالی داری؟خیلی آروم ام 8- الان ساعت چنده ؟ نزدیک 11 9- الان اگه تو فکری به چی فکر میکنی؟ باید پاشم چند مدل غذا درست کنم 10- الان تلوزیون اگه روشنه چی پخش میکنه ؟ خاموشه 11- رادیو اگه روشنه چی پخش میکنه ؟ نمیدونم 12- واسه فردات (روز بعد چه برنامه ایی داری)؟ کاری ندارم منتظرم تا زعفرون هامو بیارن وپاک کنم