یادمه اولین تاپیکِ جدی ـی که زدم برای !!نسیم!! بود میشه گفت بعدِ اون مُد شد دیگه هر کی میخواست تاپیک بزنه (جز چند نفر) میگفت ؛ "خب یکم جدی باشیم" اما من میخوام برگردم به زمانِ قدیمُ اونجوری تاپیک بزنم مثه لباس پوشیدنامون .. کم کم مدلای قدیمی مُد میشن دوباره ..! امروز صبح ساعت 10:15ـه صبح ؛ پی.ام دادم تا تولدشُ تبریک بگم اما چون از ساعت 8ـه شبِ قبلش یکسره بیدار بودم ؛ خوابم بردُ .. وقتی بیدار شدم دعا دعا کردم کسی تاپیک نزده باشهead: چون اونجوری خاطره بدی از خواب برام باقی میموند عزیزم امیدوارم به بهترینهـآ برسی و از این به بعد بهترین روزای عمرت رو بگذرونی +من هنوز خوابم ببخشید اِوری بادی ؛ ریپیت اَفتِر می : هپی بِرث دِی تو یــو هپی بِرث دِی تو یــو هپی بِرث دِی هپی بِرث دِی هپی بِرث دِی تو یــو اینم یه کــــــــــادو از طرفِ من ، امیدوارم خوشت بیـآد ؛ کلیـــک "خب یکم جدی باشیم" [] هر از گاهی آدما دنبالِ بهانه ـاَن ، تا احساساتشون رو خالی کنن ! بعضی ها جیغ میکشن ! "من من من" بعضی ها زنگ میزنن به شریک عشقیشونُ میگن ؛ "عاشقتــم عزیزم" بعضی ها با دوستاشون میرن بیرون ! و و و .. اما امروز چه کاری بهتر از اینکه ؛ با دوستام نَرَم بیرونُ بشینم خونه ، و خیلی آروم بگم ؛ تولدت مبـآرک خانومِ "خاص" @Mrs.Xiii نفس-24تیر94
مــــُــــــبــــــــــآرکــــــــهـ بـــــهـ آرزوهـــــــــــآتــــ بـــــرســـــــی - راستی من فهمیدم با یکی اشتبا گرفته بودمت
خانوم گلمم صمیمانه ترین تبریکهارو برات کادو پیج میکنم امیدوارم دستت برسه برایَت بویِ خوشبختی, قدم دراه نیک بختی... آرزومَـــــندَم