1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

•زود بیا تو• [ متحرک سازی ، ساخت و ویرایش انیمیشن گیف در فتوشاپ ( 4 )]

شروع موضوع توسط nilojon ‏15/7/15 در انجمن مقالات آموزشی

1. کاربر حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    طراحی
    سلام دوس عزیزم برای حمابت از مطلبم ازم تشکر کن
    سلام به همه ی دوستان . امیدوارم که جلسات قبل این سری آموزشی رو کار کرده و مطالب اون رو نیز به خوبی فرا گرفته باشید . با قسمت چهارم از این سری آموزشی در خدمت شما هستم و ان شاء ال... بعد از پایان متحرک سازی و انیمیشن سازی که فکر کنم در جلسه بعداتفاق می افته به سراغ مبحث ویرایش و ساخت فیلم در فتوشاپ میپردازم که امیدوارم اونها رو نیز کار کنید . ( البته اگه در آینده تکنیک دیگه ای درباره متحرک سازی به یادم اومد حتما اونهارو هم میگم )
    نام آموزش : متحرک سازی ، ساخت و ویرایش انیمیشن گیف در فتوشاپ ( 4 )
    نرم افزار مورد نیاز : Adobe Photoshop Cs 6
    تصاویر و فونت های مورد نیاز : فونت LeelaWadee
    مدت زمان یادگیری : حدودا 30 دقیقه
    تصویر نهایی :

مرحله اول : بعد از باز کردن فتوشاپ و وارد شدن به محیط نر م افزار یه داکیومنت جدید به ابعاد 60 * 468 ایجاد کنید . ( دوستان اگه میبینید که یه کم اوایل آموزشهای ما یکسان شده به بزرگواری خودتون ببخشید دیگه کاری نمیشه کرد )
    خوب بعد از در آوردن لایه از قفل نوبتی هم که باشه نوبتِ طراحی پس زمینه یا همون بک گراندِ که برای شروع کار من از این رنگ استفاده کردم :
    الان با استفاده از یکی از روشهای گفته شده در جلسات قبل رنگ رو به روی لایه بپاشید . من در اینجا برای زیباییِ بیشتر بک گراندِ کار یه سری کار های دیگه هم انجام دادم که اگه دوست داشتید میتونید من رو پیگیری کنید . ( دلیل اینکه گفتم اگه خواستید ، اینه که این مراحل جزو تکنیک های متحرک سازی محسوب نمیشه و بیشتر سلیقه ایه اما یاد گرفتنش تجربتون تو فتوشاپ را بالاتر میبره ) خوب کسانی که قصد دارند بک گراندشون هم مثل من بشه ابتدا به همون بخشی که برا انتخاب رنگ بک گراند رفته بودید برید و یه رنگ ِ روشن تر از بک گراند انتخاب کنید که من از این رنگ استفاده کردم[​IMG]و بعد ابزار Rectangle Tool رو از پالت ابزار انتخاب ( همونی که آیکنش شکل مستطیل میمونه ) و یه مستطیل رسم کنید و بعد با رفتن به روی لایه ای که در اون مستطیل وجود داره برید و با کلیک راست کردن گزینه ی Rasterize Layer رو بزنید . حالا باید یه کم این مستطیل خوش رنگ رو بچرخونید که برای این کار میتونید با استفاده از کلید های ترکیبی Ctrl + T این کار رو انجام بدید . این هم کار من تا اینجا :
    حالا Opacity ( شفافیت ) لایه رو به 8 تغییر بدید و 6 تا کپی از اون بگیرید :
    الان از لایه ی شماره ی آخر کپی بگیرید و حالا دوباره با استفاده از کلید های ترکیبی Ctrl + T لایه رو بچرخونید اما با دو تا تغییر : تغییر اول اینه که مستطیل رو برعکس 7 مستطیل قبلی بچر خونید و Opacity رو هم این بار به 5 تغییر بدید و 4 تا کپی از اون بگیرید یعنی اینجوری :
    اگه الان یه نگاه به قسمت Layers بندازید میبینید که خیلی شلوغ پلوغه و باید این لایه ها رو مدیریت کنید که باید اونهارو در یک پوشه قرار بدید . برای اینکار باید گزینه Create a new group از همون پایین قسمت Layers انتخاب کنید .[​IMG] و بعد همه ی لایه ها رو بکشید به داخل این پوشه و بعد از اتمام کار این پوشه رو ببندید . این هم تصویر قسمت Layers من تا اینجای کار :
    حالا که دیگه بک گراند ما آماده شده میتونیم بریم به سراغ متحرک سازی این قسمت .

آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد: ‏15/7/15
    AftabGardoon، M!TRA و -Silence- از این ارسال تشکر کرده اند.