*به نام خالق فرشته هاي كوچك* پايان يك رويا آغاز يك زندگي بـه بهانـه زمینـی شدن ِ پسـر کوچولو ايلياي عزيزمون و مادر شدن خواهر گلم هاله خانوم عرض سلام و ادب خدمت دوستان عزيزم امروز ساعت 8:30 صبح يه فرشته كوچولو پا به عرصه زندگي گذاشت بله هاله عزيزمون مادر شد درسته كه هاله مدتي هست كه ديگه در جمع ما نيست اما خواستيم كه شما هم در شادي ما شريك باشيد هاله جان از صميم قلب از طرف خودم و همه دوستان تاپ فروم تبريك ميگم قدمش سازگار مادر شدنت مبارك هاله عزيزم مادر بودن یعنی همه خوبی های دنیا را باهم داشتن آمدنش شیرین ترین تجربه زندگی است بودنش بهترین هدیه خداست برای روز و شب و چه لطیف است حس داشتن فرشتهاي در آغوش و چه زیباست رسیدن دوباره به روز زیبای آغاز و تولدي ديگر از بطن درونت و اینک قشنگ ترین روز زندگي توست اين روز زيبا و مقدس مادر بودن مامان هاله الهههههههی ..... چقد بهت میاد عزیزم... ايلياي خوشگلم، عزیز دلم خوش اومدی ببین برات چی آوردم خاله جون..... از این ماشينا دوست داری ؟؟ اینم یه کیک تولد خوشگل و خوشمزه دوستت دارم هاله جون و ممنونم از همه
خوش اومدي ايلياي گلم اميدوارم قدم هاي كوچيكت براي همه سازگار باشه عزيز دل خاله تبرييييييييييييييييييييييييك ميگم هاله جونم براي ايلياي عزيزمون بهترينها رو آرزو دارم این روزها حال این سالهای مادرم را درک میکنم! چه شبهایی را به صبح رسانیده است بی آنکه حتی ذره ای از آن را احساس کرده باشم! غمگینم... کاش می توانستم قسمت کوچکی از محبت هایش را جبران کنم! چقدر مادر بودن سخت است! وقتی بدانی دلبندت کسالت دارد گویی بند بند وجودت را به آتش کشیده اند! ممکن است شب تا صبح را فقط اشک بریزی بی آنکه کسی حالت را بفهمد! دیگران برچسب حساس بودن بر پیشانی ات مینشانند! چقدر سخت است مادر بودن! گاهی نه میتوانی و نه میخواهی به عقب برگردی و نه توان جلو رفتن داری... تمام انرژی ات را نگهبان آن قدمهای کوچک میکنی تا مبادا به اشتباه حرکت کنند ولی باز هم درست در جلو چشمانت بر زمین میخورد و اشکهایش دلت را به خون و آتش میکشد... چقدر سخت است مادر بودن! گاهی مجبوری به گریه هایی که اشکهایت را به آرامی سرازیر میکنند توجهی نکنی تا مبادا لوس شود و نه به خاطر خودت! که به خاطر وجود نازنین خودش... چقدر سخت است مادر بودن! دلت میخواهد دلبندت را تمام شب تا صبح محکم در آغوشت بگیری ولی اتاقش را از اتاقت جدا میکنی تا مبادا وابسته شود و نه بخاطر خودت که به خاطر قلب مهربان خودش... چقدر سخت است مادر بودن! گاهی آنقدر دلت گرفته است که میخواهی با صدای بلند گریه کنی ولی فقط به خاطر او اشکهایت را فرو میخوری تا روحیه حساسش آسیب نبیند و قلب کوچکش از اشکهایت به درد نیایند! دیگر حتی نمیتوانی گریه کنی... چقدر سخت است مادر بودن، گاهی دلت از تمام زیبایی های این دنیا فقط چند ساعت خواب پیوسته میخواهد ولی .... چقدر سخت است مادر بودن... سخت است اما شیرین پروردگارا کودک دلبند هاله عزيزمون را همیشه در پناه نگاه مهربانت سالم و خوشبخت بدار که این آرزوی قلب یک مادر است...