ای خدا….! ای عاشقانه ی دل من… گفتی ؛ فاصله ات با من یک نفس است… گفتی ؛ تو از اهل زمین جدا شو… من سکوتت را معنا میکنم… گفتی ؛ دغدغه هایت مال من ، من عشقت را شاعری میکنم… هان…!! ای آرامش مطلق… دلم تو را میخواهد ، همین کنار ، نزدیک نزدیک ، بی ترس فرداها… دلم میخواهد تنها تو را نفس بکشد… دلم تویی را میخواهد که مصفایش کنی… من ؛ هنوز شبیه خودم هستم پس:به حرمت تمام عاشقانه ها… حال دلم را خوب کن …حواست را پرت آرزوهایم کن… دیر که جواب میدهی نگران میشوم ، نگران بی خودی های زندگی… ای گرمترین مأمن… مرا چنان در آغوش بگیر که حتی لحظه ها هم جرات گذشتن نکنند… دوستان عزيز عاشقانه هاتون با خدا رو ميتونيد اين جا بزاريد
خدا آن حس زیبایی ست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ می دزدد سکوتت را یکی همچون نسیم دشت می گوید کنارت هستم ای تنها... و دل آرام میگیرد
خدای من ! نه آنقدر پاکم که کمکم کنی و نه آنقدر بدم که رهایم کنی . . . میان این دو گمم ! هم خود را و هم ترا آزار میدهم. . . هر چقدر تلاش کردم نتوانستم آنی باشم که تو خواستی و هرگز دوست ندارم آنی باشم که تو رهایم کنی . . . آنقدر بی تو تنها هستم که یعنی ”هیچ یعنی پوچ” خدای من ای معبود من هیچ وقت رهایم نکن!
خدایا می دانم این روزها از دستم خسته ای کمی صبر کن خوب می شوم... بگذار باران بزند دلم بگیرد میروم زیر آسمانت دستهایم را می سپارم به دستت سرم را می گیرم به سمتت قلبم مالِ تو اشک هایم که جاری شود، می شوم همانی که دوست داری پاک، استوار، امیدوار بگذار باران بزند...
خــدایــــــا ؛ گفتم دست خالی،زشت است مهمانی رفتن!! دست پُر آمده ام دستی پُر از گنـاه چشمی پُر از امیـد بمانم یا برگردم؟!؟
خدايا تو را غريب ديدم و غريبانه غريبيت شدم تو را بخشنده پنداشتم و گناه کار شدم تو را وفادار ديدم و هر جا رفتم باز گشتم تو را گرم ديدم و در سرد ترين لحظات به سراغت آمدم مرا چه ديدي که وفادار ماندي
مرا هیچ چیز عذاب نمیدهد جز یک چیز: در زندگی همیشه دانسته خطا کردم ندانسته آلوده شدم نشناخته وابسته شدم ناخواسته رانده شدم و از همه بدتر دیر به خودم آمدم و باز بدتر از آن دوباره در بند شدم وتجربه را تجربه کردم... خدایا خودت کمک کن!!
خداوندا.... به دل نگیر اگر گاهی زبانم از شکرت باز می ایستد !!... تقصیری ندارد... قاصر است کم می آورد در برابر بزرگی ات... لکنت می گیرند واژه هایم در برابرت در دلم اما همیشه ذکر خیرت جاریست !!....