این تاپیک با تاپیک ـآی ؛ کلیک کلیک فرق داره .. اینجا تکستِ کاملِ موزیکِ موردِ علاقتون رو بنویسید .. اگه فارسی نبود ، "تونستین" معنی هم بذارین .. همین .. ✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖✖ چندوقته که برات اهمیت نداره گریه های من خلوت شبات دیگه شده غریبه با صدای من زندگی تو از آرزو و حال و روز من جداس حالا که تو شدی یه آدم غریب و سرد و بی حواس من از این شهر میرم شهری که ستاره هاش خاموشه معشوق عاشقش رو میفروشه به هیچ و پوچ زندگی من از این شهر میرم.. شهری که به ظاهر آشنا زیاده اما تو نمیدونی درداتو تو تنهایی به کی بگی ؟! خسته از عروسکا تو لباس آدما تنها و بی صدا گم میشم تو جاده ها میرم بی خداحافظی .. بی امید و بی هوا از هوای تو جدا دنبال ستاره ها به سمت نا کجا میرم بی خداحافظی .. اون که عاشق تو بود از ته دلش منم ! اما این روزا بودن و نبودنم ؛ فرقی نداره واسه تو .. رنگ شب شدی یادت رفته نور هر چراغ روشنی حتی از راهه دور پرت می کنه حواستُ .. من از این شهر میرم شهری که گذشته هامو پوشونده خاطراته خوبمون جا مونده تو تموم کوچه هاش ..! من از این شهر میرم .. تو بمون و آدمای بی سایه .. عاشقانه های گرم و بی پایه !.. تو فکره موندنم نباش ..:دی من از این شهر میرم .. شهری که ستاره هاش خاموشه .. معشوق عاشقش رو میفروشه .. به هیچ و پوچ زندگی من از این شهر میرم.. شهری که به ظاهر آشنا زیاده .. اما تو نمیدونی درداتو تو تنهایی به کی بگی .. امیرعلی بهادری - بی خدافظی
آهنگ: Damien Rice - I Don't Want To Change You این آهنگ فوق العادهست (ترجمه کاره خودم نیست) Wherever you are, you know that I adore you هر جايي که باشي ميدوني که مي پرستمت No matter how far, well I can go before you مهم نيست که چقدر ازم دور باشي من هميشه ميتونم کنارت باشم If ever you need someone, what not that you need helping اگه تو به يکي نياز داري، به اين معني نيست که محتاج کمک هستي But if ever you want someone, you know that I am willing اما اگه توي ميخواي با يکي باشي،ميدوني که من مشتاقم (خواهان تو هستم) I don't want to change you من نميخوام تغييرت بدم I don't want to change your mind من نميخوام تفکرت رو تغيير بدم I just came across an angel من يه فرشته اي رو ملاقات کردم Out among the danger somewhere جايي در ميان خطر ها In the stranger's eye با چشمان عجيب Wherever you go, I can always follow هر جايي که بري ، هميشه دنبال تو ميام I can feed this real slow, if it's a lot to swallow سعي ميکنم اروم اروم تو خودم حلش کنم If you just wanna be alone, I can wait without waiting اگه ميخواي که تنها باشي ، بدون معطلي منتظرت ميمونم If you want me to let this go, I am more than willing و اگه از من بخواي فراموشت کنم ، من مشتاق ترم Cause I don't want to change you چون من نميخوام تغييرت بدم I don't want to change your mind من نميخوام تفکرت رو تغيير بدم I just came across an angel من يه فرشته اي رو ملاقات کردم Out among the danger somewhere جايي در ميان خطر ها In the stranger's eye با چشمان عجيب I don't want to change you من نميخوام تغييرت بدم I don't want to change you من نميخوام تغييرت بدم I-I've never been with anyone in the way I've been with you من اونطور که به تو احساس داشتم (با تو بودم) هر گز به کس ديگه اي نداشتم But if love is not for fun, then it's doomed اما اگه عشق لذت بخش نباشه پس يه سرنوشت بد در انتظارش هست Cause water races, water races down the waterfalls همانند آب هايي که در جريان هستند و از آبشار ها فرو ميريزند Cause water races, water races down the waterfalls همانند آب هايي که در جريان هستند و از آبشار ها فرو ميريزند I don't want to change you من نميخوام تغييرت بدم I don't want to change your mind من نميخوام تفکرت رو تغيير بدم I just came across some angel where there is no danger من يه فرشته اي رو ملاقات کردم در جايي که هيچ خطري وجود نداشت Where love has eyes, it is not blind جايي که عشق مي بيند جايي که تاريکي نيست
♫♫♫ Kodaline / All I Want ♫♫♫ All I want is nothing more تموم چیزی که می خواهم اینه Than to hear you knocking at my door شنیدن ضربه زدنت روی درِ ‘Cause if I could see your face once more چون اگه بتونم یه بار دیگه ببینمت I could die a happy man I’m sure میتونم با آرامش بمیرم When you said your last goodbye وقتی آخرین خداحافظ رو گفتی I died a little bit inside یه چیزی درونم مرد I lay in tears in bed all night تموم شب گریه کردم توو اشکام غرق شدم Alone without you by my side تنها،بدون تو کنارم But If you loved me اما اگه واقعا دوستم داشتی Why’d you leave me? پس چرا تنهام گذاشتی؟ Take my body ,Take my body جونمو بگیر،جونمو بگیر All I want is تموم چیزی که می خواهم And all I need is تموم اون چیزی که نیاز دارم To find somebody پیدا کردن یه نفره I’ll find somebody like you پیدا کردن یه نفر درست مثل تو So you brought out the best of me تو بودی دلیل خوبیام , دلیل بهترین حالتام A part of me I’ve never seen اونایی که ندیده بودم تابه حال You took my soul and wiped it clean روحم رو گرفتیُ جلا دادی Our love was made for movie screens عشقمون مثل فیلم های سینمایی بود But If you loved me اما اگه واقعا دوستم داشتی Why’d you leave me? پس چرا تنهام گذاشتی؟ Take my body ,Take my body جونمو بگیر , جونمو بگیر All I want is تموم چیزی که میخوام And all I need is تموم چیزی که نیاز دارم To find somebody پیداکردنِ یه نفرِ I’ll find somebody پیدا کردن یه نفر ، Like you! مثلِ تو!
یک فنجان موسیقی فرانسه تقدیم به خانم سلنا.. ................................................... Et si tu n"existais pas و اگر تو وجود نمیداشتی.. اثر:جو داسین ..Et si tu n"existais pas Dis-moi pourquoi j"existerais Pour traîner dans un monde sans toi Sans espoir et sans regret Et si tu n"existais pas J"essaierais d"inventer l"amour Comme un peintre qui voit sous ses doigts Naître les couleurs du jour Et qui n"en revient pas... Et si tu n"existais pas Dis-moi pour qui j"existerais Des passantes endormies dans mes bras Que je n"aimerais jamais Et si tu n"existais pas Je ne serais qu"un point de plus Dans ce monde qui vient et qui va Je me sentirais perdu J"aurais besoin de toi Et si tu n"existais pas Dis-moi comment j"existerais Je pourrais faire semblant d"être moi Mais je ne serais pas vrai Et si tu n"existais pas Je crois que je l"aurais trouvé Le secret de la vie, le pourquoi Simplement pour te créer Et pour te regarder Et si tu n"existais pas Dis-moi pourquoi j"existerais Pour traîner dans un monde sans toi Sans espoir et sans regret Et si tu n"existais pas J"essaierais d"inventer l"amour Comme un peintre qui voit sous ses doigts Naître les couleurs du jour Et qui n"en revient pas و اگر تو وجود نمیداشتی.. بگو من چرا باید می بودم؟ تا خود را در جهانی بدون تو؛ از سویی به سویی دیگر بکشانم بی هیچ امید و افسوسی و اگر تو وجود نمیداشتی.. سعی میکردم عشق را بیافرینم مانند نقاشی؛ که از زیر انگشتانش زایش رنگهای روز را نگاه میکند و باورش نمیآید و اگر تو وجود نمیداشتی.. بگو من چرا باید می بودم؟ با رهگذرانی خفته در آغوشم که هیچگاه دوستشان نمیداشتم و اگر تو وجود نمیداشتی.. من فقط نقطه ای دیگر از این جهان میبودم که میآمد و میرفت احساس گم شدن میکرد و به تو نیاز داشت و اگر تو وجود نمیداشتی به من بگو چطور زندگی میکردم؟ میتوانستم تظاهر کنم که "من" هستم ولی این حقیقت نبود و اگر تو وجود نمیداشتی گمانم راز هستی را میفهمیدم، چرایی آن را "فقط آفریدن تو و نگاه کردن به تو" و اگر تو وجود نمیداشتی بگو من چرا باید میبودم؟ تا خود را در جهانی بدون تواز سویی به سویی دیگر بکشانم بی هیچ امید و افسوسی و اگر تو وجود نمیداشتی سعی میکردم عشق را بیافرینم مانند نقاشی که از زیر انگشتانش زایش رنگهای روز را نگاه میکند. و باورش نمیآید..
دکلمه بسیار زیبا که ساند تراک فیلم فوق العاده Interstellar است. موسیقی از آقای هانس زیمر عزیز Do not go gentle into that good night Do not go gentle into that good night Old age should burn and rave at close of day Rage, rage against the dying of the light Though wise men at their end know dark is right Because their words had forked no lightning they Do not go gentle into that good night Good men, the last wave by, crying how bright Their frail deeds might have danced in a green bay Rage, rage against the dying of the light Wild men who caught and sang the sun in flight And learn, too late, they grieved it on its way Do not go gentle into that good nigh Grave men, near death, who see with blinding sight Blind eyes could blaze like meteors and be gay Rage, rage against the dying of the light And you, my father, there on the sad height Curse, bless, me now with your fierce tears, I pray Do not go gentle into that good night Rage, rage against the dying of the light به پوریای مهربانم
رانندگی در مستی - شاهین شاعر یغما گلرویی یه گلایلم که تو این سرزمین شوم. راهم به قبر و سنگ گرانیت میرسه. هر روز به قتل میرسم و شعر من فقط. به انتشار شعلهی کبریت میرسه.دردم هزار ساله مثه درد حافظه. درمونشم همونیه که کشف رازیه. نسلی که سر سپردهی عصر حجر شده… به ساقیای ارمنیه پیر راضیه.وقتی که زندگی یه تئاتر مزخرفه. تنها به جرعههای فراموشی دلخوشم. راسکول نیکف یه پیرزنو شقه کرد و من. با اون تبر فرشتهی الهام و میکشم.هی مست میکنم مثه یه بطریه شراب. که وقتی پاش بیافته یه کوکتل مولوتوفه. یه مجرم فراری شدم که تو زندگیش. درگیر یه گریز بدون توقفه.فرقی نداره جادهی چالوس و راه قم. من مستیام که خوش داره رانندگی کنه. یه ماهی که تو آکواریوم زار میزنه. تا توی اشکهای خودش زندگی کنه.باید تلو تلو بخوری این زمونه رو. وقتی که مست نیستی به بنبست میرسی. تو مستی آدما دوباره مهربون میشن. حتی برادرای توی ایست بازرسی.میخندن و به دست تو دستبند میزنن. راهو برای بردن تو باز میکنن. تو دام مورچهها به سلیمان بدل میشی. قالیچهها بدون تو پرواز میکنن.بار چندمه که به یه جرم مشترک. هشتاد تا ضربه پشتت و هاشور میزنه. برگرد خونه حتی اگه با خبر باشی. تنها دل خودت برای تو شور میزنه.یه گلایلی و تو این سرزمین شوم. راهت به قبر و سنگ گرانیت میرسه. هر روز به قتل میرسی و شعر تو فقط. به انتشار شعلهی کبریت میرسه.هی مست میکنی مثه یه بطریه شراب. که وقتی پاش بیافته یه کوکتل مولوتوفه. یه مجرم فراری شدی که تو زندگیش. درگیر یه گریز بدون توقفه.
February Song/Joshua Groban Where has that old friend gone اون دوستِ قدیمی کجا رفته؟ Lost in a February song گم شده در آهنگ فوریه Tell him it won’t be long به اون بگین این خیلی طول نمیکشه Til he opens his eyes, opens his eyes تا وقتی که چشاشو باز کنه , چشاشو باز کنه Where is that simple day اون روزای ساده کجا رفتن؟ Before colors broke into shades قبل از ایکه رنگ ها بشکنن درون سایه ها And how did I ever fade و من چگونه محو میشم برای همیشه Into this life, into this life دراین زندگی , در این زندگی And I never want to let you down و من هیچوقت نمیخواستم تو بیوفتی Forgive me if I slip away ببخش منُ اگر دور شدم When all that I’ve known is lost and found وقتی تمام کسایی که میشناختم گم میشن و پیدا میشن I promise you I, I’ll come back to you one day من بهت قول میدم , روزی به تو برخواهم گشت Morning is waking up صبح ها از خواب پا میشم And sometimes it’s more than just enough و بعضی مواقع بیش از اندازه کافیه When all that you need to love وقتی تمام چیزی که برای عشق نیاز داری Is in front of your eyes جلوی چشماته It’s in front of your eyes جلوی چشماته And I never want to let you down و من هیچوقت نمیخواستم تو بیوفتی Forgive me if I slip away ببخش منُ اگه دور شدم Sometimes it’s hard to find the ground گاهی اوقات سخته زمین رو پیدا کنی Cause I keep on falling as I try to get away چون من به افتادنم ادامه میدم وقتی تلاش میکنم برای فرار From this crazy world از این دنیای دیوانه Where has that old friend gone Lost in a February song Tell him it won’t be long Til he opens his eyes Opens his eyes
Bryan Adams - Here I am Here I am, this is me There's nowhere else on Earth I'd rather be Here I am, it's just me and you Tonight we make our dreams come true It's a new world, it's a new start It's alive with the beating of young hearts It's a new day, it's a new plan I've been waiting for you Here I am Here we are, we've just begun And after all this time, our time has come Yeah, here we are, still goin' strong Right here in the place where we belong It's a new world, it's a new start It's alive with the beating of young hearts It's a new day, it's a new plan I've been waiting for you Here I am Yeah, here I am Waiting for you Here I am, this is me There's no where else on earth I'd rather be Here I am, it's just me and you And tonight we make our dreams come true Oh, it's a new world, it's a new start It's alive with the beating of young hearts It's a new day, it's a new plan I've been waiting for you Here I am Here I am, next to you And suddenly the world is all brand new Here I am, here I am, where I'm gonna stay Now there's nothin' standin' in our way Oh, here I am Here I am This is me so nice
از این پس تو را در دلم میکشم .. از این پس مرا در دلت خاک کن ..! هر آنچه که یاد مرا زنده کرد ؛ فراموش کن از سرت پاک کن .. فرشته نبودی ولی حق تو ؛ کنارم غریبی و ماتم نبود ..:دی تو حوای من بودی اما بلی ، من آن آدمیم که آدم نبود .. برو بیش از این پیش من کم نشو .. در این شهر شُهره به ویرانیم .. کنارم یه دنیا میترسدُ ؛ یه موجم یه طوفان یه سونامی ام .. برو بیش از این پیش من کم نشو .. من اینجا از خودم هم عاصی ام .. درسته یه موجم یه طوفان ولی ؛ هنوزم یه خورده احساسی ام .. :دی فرشته نبودی ولی حق تو .. کنارم غریبی و ماتم نبود .. تو حوای من بودی اما بلی .. من آن آدمیم که آدم نبود ..! :دی ×متنشُ دوست دارم .. و آهنگش رو .. صداش رو نه خیلی .. شهریار ابراهیمی - سونامی
تو قلب من تویی و جای دیگه نیست ! دله تو مثل خیلیای دیگه نیست .. تو هرچی باشی قلب من میمونه پات ! ببین چقدر افاقه کرده خوبیات .. کی گفته تو برای قلب من کمی ؟! تمومه زندگیم تویی تو قلبمی یه عمره تو دلم اسیر قلبتم تو مقصدی و تو مسیر قلبتم تو قلبم ، تو قلبتم عاشقت شدم عمیقه حس بینمون حسرتش میمونه روی قلب خیلیا دست من که نیست تمومه زندگیم تویی حس بینمونو دست کم نگیریا :giggle: بودن کنار تو شده ، تنها آرزوی من فقط این محاله که یه روزی قلبمو ازت بگیرمو ؛ ببینی خسته ام ازت ..! هیشکی غیر تو نمیتونه ، قلبمو بگیره از خودم ! دیدمت یه لحظه قلبم از تو سینه پر گرفتُ تا همیشه عاشقت شدم تا همیشه عاشقت شدم عاشقت شدم عمیقه حس بینمون حسرتش میمونه روی قلب خیلیا دست من که نیست تمومه زندگیم تویی حس بینمونو دست کم نگیریا :giggle: عاشقت شدم - میثم ابراهیمی