Attitude is a little thing that makes a big difference Winston Churchill نگرش یا رفتار, خود چیز کوچکیست اما خیلی چیز ها را تغییر میدهد
Believing everybody is dangerous; believing nobody is very dangerous Abraham Lincoln همه را باور کردن، خطرناک است. اما هیچکس را باور نکردن، خیلی خطرناک است.
Silence ! Not in words, in silneces : Between, meaning lies Words embrace The Known, but who impart to us Our shared secret (Kathleen Raine, (1908-2003معانی در کلمات نیست ! در سکوتیست که بین آنهاست. کلمات دانسته ها را در بر می گیرند اما کیست، جز سکوت، که سهم ما را از اسرار تادانسته آگاه کند ؟
Everyone thinks of changing the world, but no one thinks of changing himself Leo Tolstoy هر کس به فکر تغییر جهان است. اما هیچ کس به فکر تغییر خویش نیست.
I dreamt my lady came and found me dead ,Strange dream, that gives a dead man leave to think ,And breathed such life with kisses in my lips .That I reviv'd, and was an emperor Romeo And Juliet, 5, 1 William Shakespeare خواب دیدم که بانوی من بر بالین من آمد و مرا مرده یافت خواب عجیبی بود که اجازه می داد مرده بیندیشد پس لب بر لب من نهاد و به بوسه ای گرم چنان جانی در من دمید که حیات نو یافتم و پادشاه جهان شدم. *** گر ز مسیح پرسدت مرده چگونه زنده کرد بوسه بده به پیش او جان مرا که همچنین سعدی یاد باد آنکه چو چشمت به عتابم می کشت معجز عیسویت در لب شکرخا بود حافظ ز تو یک غمزه و جان دادن از ما ز تو یک بوسه و استادن از ما گلشن راز خوشا صبحی که او آید نشیند بر سر بالین تو چشم از خواب بگشایی ببینی شاه شاهانی دیوان شمس
Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life Confucius شغلی را انتخاب کن که عاشقش باشی، و از آن روز دیگر یک روز هم "کار" نخواهی کرد
If we can not love the person whom we see How can we love God whom we can not see Mother Teresa اگر ما اشخاصی را که می بینیم نمی توانیم دوست داشته باشیم چطور می توانیم خدا را که نمی بینیم دوست داشته باشیم
You aren't wealthy until you have something money can't buy Garth Brooks ثروتمند نیستی تا موقعی که چیزی داشته باشی که با پول نمیتوان آن را خرید
Never break four things in your life: Trust, Promise, Relation & Heart Because when they break they don’t make noise but pains a lot Charles در زندگی خود هیچوقت چهار چیز را نشکنید: اعتماد، قول، ارتباط و قلب. شکسته شدن آنها صدائی ندارد ولی دردناک است.
If you judge people, you have no time to love them. M.T. اگر مردم رو قضاوت کنی، وقتی برای دوست داشتن آنها پیدا نخواهی کرد.