سلام عضو جدید هم میپذیرین عایا؟ این شخص گفتن که میخوان اعلام آمادگی کنن برای شرکت تو نقد ادبی @ƊЄҲƬЄƦ
با سلام خدمت دوستان ...برای نوشتن شعر یا قطعه ادبی ... باید به یکی یا چند تا از سروده بسنده کرد .... دقیقا چند مطلب رو میشه مورد نقد قرار داد ؟
سلام خیلی ممنونم از شرکتتون درکلاسِ نقد اگر این تاپیک رو کامل میخوندین ؛ متوجه ی رَوَندِ کلاس میشدین. برای شرکت ؛ لازمه که چند جلسه در کلاس ها شرکت کنین برای نقد ؛ بعد از اون وقتی حضورتون ثابت و فعال شد ؛ اسمتون رو وارد لیستِ کلاس میکنیم و متن رو اینجا هم نباید قرار بدید. اگر بازم سوالی دارین ؛ مطرح کنین در همین تاپیک
با سلام... متاسفانه عدم آگاهی باعث شد که چنین اشتباهی کنم... معذرت می خوام.... و بازم ببخشید که نرسیده از شعر و متن زیبای شما نقدی کردم.... ممنون از راهنمایی شما... امیدوارم روزگارتون به قشنگی رویاهاتون باشه QUOTE="*selena*, post: 501024, member: 145993"]سلام خیلی ممنونم از شرکتتون درکلاسِ نقد اگر این تاپیک رو کامل میخوندین ؛ متوجه ی رَوَندِ کلاس میشدین. برای شرکت ؛ لازمه که چند جلسه در کلاس ها شرکت کنین برای نقد ؛ بعد از اون وقتی حضورتون ثابت و فعال شد ؛ اسمتون رو وارد لیستِ کلاس میکنیم و متن رو اینجا هم نباید قرار بدید. اگر بازم سوالی دارین ؛ مطرح کنین در همین تاپیک[/QUOTE]
نقد کردن آزاد هست و مشکلی نداره برای کسی غیر از رعایت کردن قوانینِ انجمن و یه سری قوانین خاص این تاپیک ها ؛ قانون و محدودیتِ خاصی نداره سوالاتتون رو میتونین اینجا بپرسین حتما
خیلی ممنون بابت این تاپیک من خودم دنبال جایی بودم که بتونم نوشته هام رو به نقد بذارم وامیدوارم بتونم از این تاپیک استفاده ی خوبی ببرم ونوشته هام زیباتر و پر محتواتر بشه از کمک وراهنمایی نگار بانوی عزیزم ممنونم بابت معرفی اینجا
با سلام خدمت شما بزرگواران... من هنوز سردرگم هستم دقیقا نمیدونم کجا باید پست بزارم و یا متنی جهت نقد ... میشه راهنمایی کنید ... با تشکر