* به نام دوست * سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزيزم اين مطلب رو به افتخار آرزوي عزيزمون درج كردم بله ديگه تموم شددددددددددددددددددددد هــــــــــــــــــــــــــــوررا ، هــــــــــــــــــــــــــــــــوررا ، هــــــــــــــــــــــــــــــوررا جشن فارغ التحصیلیت مبارک آرزو جون باخبر شديم آرزوي گلمون از مقطع كارشناسي رشته ITتجارت الكترونيك فارغ التحصيل شدن از طرف خودم و همه تاپ فرومي هاي عزيز موفقيتت رو تبريك عرض ميكنم و خوشحالم از اينكه يك مرحله ديگه از مراحل زندگيت رو با پيروزي به اتمام رسوندي و اميدوارم در تمامي مراحل باقيمانده پيروز و سربلند باشي و مهمتر از همه از خودت و تلاشت راضي باشي عزيزم آرزو در حال ... مهندس عزیز امیدوارم که موفق باشی @Ariana
چقثر زیباست شریک شادی یک زیبای نازنین بودن،چقدر خوشایند ایت رسم محبت را با تبریک پیمانی مجدد بستن،وچقدر زیباست اینکه در یک کلام به دوست بگویی دوستت دارم و موفقیتت برای من ورود به عرش خداست مبارک گل نازم
مرسیییییی......فدات سایه جونم ... و همه اونایی که تبریک گفتن ... در ضمن ...به اطلاع بعضیا برسونم ...بنده تازه یک ماهه 25 ساله شدم ... دلیل سه سال دیر لیسانس گرفتم برا این بود به خاطر پسرم قید رشته سخت افزار و زدم درسو سه سال ول کردم پسرم بزرگ شه اذیت نشه .... تولدمم تبریک بگید ..11 خرداد تولدم بوداااا..... میسی از همتون ...
ارشد مجاز شدمممممم....ایشالله ارشد بازاریابی بین المللی.....ایول ...دمم گرممممم .....قربونم برم ... میسیییی چوخ مرسیلرررر....