1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

واحدهای درسی تخصصی بیومتریال(کارشناسی)

شروع موضوع توسط Mr Perfect ‏25/6/15 در انجمن مهندسی پزشکی

1. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    Engineering Management
    واحدهای درسی تخصصی بیومتریال(کارشناسی)
    پنجشنبه نوزدهم بهمن 1391 :: 17:11 :: نويسنده : عطیه
    قبل از اینکه درباره فیلد های تخصصی بیومتریال صحبت کنم،ابتدا واحد های درسی که در مقطع کارشناسی این رشته تدریس می شود را مطرح میکنم،این رشته نیاز به آشنایی با دروس زیر را دارد:
    آناتومی و فیزیولوژی بدن انسان در حد کلی،شیمی آلی،استاتیک و مقاومت مصالح در مهندسی پزشکی،فیزیک پزشکی،بیوشیمی،خواص مواد،مبانی پلیمر ،مقدمه بر مهندسی پزشکی،مبانی بیومتریال،مقدمه بیولوژی سلولی مولکولی،هیستولوژی/پاتولوژی،اصول توانبخشی،ترمودینامیک در مهندسی پزشکی،استانداردهای بیومتریال،مبانی زیست سازگاری،فیزیک بیومتریال،مکانیک سیالات در مهندسی پزشکی،فرایند شکل دهی بیومتریال ها،آزمون های بیولوژیکی،مبانی پرتودهی مواد،مبانی انتقال حرارت و جرم،ایمپلنت های پزشکی،مبانی رهایش دارو،مبانی مهندسی بافت

این ها دروس تخصصی و مهم تر هستند که فرد در مقطع کارشناسی با آنها آشنایی پیدا می کند و بعد در کارشناسی ارشد و دکترا،حوزه کاری تخصصی خود را مشخص میکند.یک مهندس بیومتریال نمی تواند تنها به کارشناسی اکتفا کند و زمانی میتواند موفق شود که به تحصیل خود در مقاطع بالاتر ادامه بدهد چون همانطور که گفتم،دروس لیسانس این رشته آشنایی کلی با فیلدهایی است که یک بیومتریالیست در آینده میخواهد با آن کار کند، و فردی که میخواهد تنها به کارشناسی این رشته اکتفا کند،احتمال اینکه کاری برای او وجود داشته باشد،کم است.اگرچه دانشجویانی هستند که در همین مقطع کارشناسی روی پروژه های بزرگی کار کردند و موفق شدند،ولی موفقیت قطعی،ادامه این رشته در مقاطع بالاتر است.

طی مطالب بعدی،مطالب جالبی که در هر کدام از این دروس مطرح هست رو براتون میگذارم :)

S@ye. از این پست تشکر کرده است.