من همه دنیا رو بگردم مثل تو پیدا نمیشه نه نمیشه نه هیشکی توی دنیا عشقم مثل تو زیبا نمیشه نه نمیشه یکی اینجاست که تو هرجوری بشی باز تورو دوست داره همیشه یکی اینجاست که تو راه تنها نمیذاره نمیذاره همیشه بهنام بانی/ستاره نمیشی
منو جون پناه خودت کن٬ برو بذار پای این آرزو واستم به هرکی بهم گفت ازت رد شده قسم میخورم من خودم خواستم منو جون پناه خودت کن٬ برو من از زخم هایی که خوردم پرم تو باید از این پله بالا بری تو بالا نری من زمین میخورم احسان خواجه اميري بنام تاوان (آواي باران) ... تيتراژ فيلم شبكه 3
من جسمم تو روح من ! من کشتی تو نوح من… من زخمم تو مرهمی من ظلمت تو روشنی !! من راهی تو موندنی من تنها تو همدمی هایده
آهو خانم بالا بلند ، ماه پیشونی ، سرو سمند ابرو داره خنجر تیز ، برق نگاش مثل کمند چشم سیاش یه کوه نور ، گردن اون تنگ بلور بلور صاف بارفتن ، روشن تر از دشت و دمن آهوی پر کرشمه ، اومد به پای چشمه بارفتن = بلور زیبای فرانسوی مارتیک ، آهوی پر کرشمه
تو آخرین طبیبی که لحظه های آخر به داد من رسیدی تو نوری از خدایی که پیغام خدا را به گوش من رساندی به روح من دمیدی زیبا ترین بهاری پایان انتظاری برای من تنها تو یک حریم امنی تو بهترین دوایی برای خستگی هام مهستی/تو آخرین طبیبی