Wait for your call, love عزیزم من منتظر تماس ـت بودم The call never came تماسی که هیچوقت برقرار نشد ! Ready to fall up آماده ی خرد شدن بودم .. Ready to claim آماده ی ادعا کردن .. I’m ready for it all, love عشقم؛ برای همه چی ـش آماده بودم .. Ready for the pain حتی برای دردش ..! Meet under sun and منو تویِ هوای آفتابی ملاقات کن و ؛ Meet me again دوباره منُ ببین .. In the rain In the rain حتی توی بارون ., Behind the walls, love عشقم؛ پشت این دیوارها I’m trying to change دارم سعی میکنم که خودمو عوض کنم ! I’m ready for it all, love برای همه چی ـش آماده ـم .. I’m ready for the change آماده ـم که عوض بشم .. Meet me in blue sky وقتی که آسمون آبی بود به دیدارم بیا .. Meet me again دوباره منُ ببین .. In the rain The rain توی بارون .. بارون .. You’ve got to find yourself alone in this world آدم باید بفهمه که تو این دنیا تنهاست ..! You’ve got to find yourself alone باید بتونی که توی این دنیا خودت رو تنها بیابی ..
خیلی گروه خوبیه کاراشو دوست دارم. پس به افتخارش این آهنگو برا دانلود میزارم کلدپلی (به انگلیسی: Coldplay) یک گروه آلترناتیو راک بریتانیایی است که در سال ۱۹۹۶ در لندن شکل گرفته است. تا کنون بیش از ۵۰ میلیون نسخه از آلبومهای این گروه به فروش رفتهاست آلبومها Parachutes (2000) A Rush of Blood to the Head (2002) X&Y (2005) Viva la Vida or Death and All His Friends (2008) Mylo Xyloto (2011) Ghost Stories (2014) A Head Full of Dreams (2015)