1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

کدام برنامه برای میکس و مسترینگ موزیک بهتر است؟؟سوال و جواب

شروع موضوع توسط ʍԾɧԹʍʍԹԺ ‏31/5/15 در انجمن موسیقی

1. Sefre Kellvin

امتیاز دستاورد:
    113
    خب یکی از قسمت های مهم کار های تنظیم (مستر)کنندگان صدا اینه که کدام برنامه بهتر هستش برای این کار
    خب تمامی برنامه های خوب اینا هستند:

FL Studio 11
    Cubase 3,5,7
    Logic pro
    Adobe Audition
    Microsoft Mixcraft 6
    Sonar

خب از الان بگم دوستانی که با برنامه های Logic pro و سونار کار کردند در این تاپیک کمک کنند من خودم شخصا کار نکردم.

خب بریم سراغ برنامه FL Studio:

این برنامه،یه برنامه قوی آهنگسازی و مسترینگ هستش،صد البته از اسم این برنامه واضحه که در واقع اف ال استودیو برای آهنگسازی بیشتر استفاده میشه. FL (Fruity Loop) Studio
    یعنی لوپ،لوپ آهنگسازی میکنید و به هم دیگه در پلی لیست میچسبونید.

برای تنظیم این برنامه پیشنهاد نمیشه چون وقتی خودم کار میکردم،درحالی که کارتان تموم شده و میخواهید اکسپورت بگیرید،صدا یه نوع حالت ریورب مانند پیدا میکنه و این حالت مسترینگتون رو ضعیف میکنه.
    اما با این حال نرم افزار قدرتمندی هستش
    نمونه بیت ساخته شده:
    Download
    400 KB

Cubase 3,5,7

بهترین و قدرتمند ترین برنامه آهنگسازی و مسترینگ در دنیا.در تمام استدیو هایی که رفتم اکثرا از این برنامه استفاده میکردند و البته که کار با این نرم افزار فوق الاده سخت هستش
    اگر شما میخواهید توانایی مسترینگ خوبی داشته باشید باید از این برنامه کمک بگیرید اما حتما باید آموزش اش رو دیده یا خونده باشید.

من خودم شخصا کیوبیس 5 رو برای سیستم عامل های اکس پی،سون و 8 پیشنهاد میکنم
    نمونه بیت ساخته شده:
    Download
    200 KB

Adobe Audition:
    adobe_audition_cs6.jpg
    اکثر کار های اولیه ام رو با این برنامه میکس کردم.به نظر برای شروع برنامه خوبی هستش.
    محیط کار ساده ای داره و البته بگم کارتون خیلی حرفه در نمیاد ولی در حد خوب میشه در آوورد
    و اینم بگم که ادوبی تمامی برنامه هاش همینطوری هستش مثلا فتوشاپ،فقط کار کردم و یاد گرفتم.
    اینم اضافه کنم این برنامه فقط و فقط جهت میکس و مسترینگ هستش و نمیشه باهاش آهنگسازی کرد.

ad3562770500e7b22d983559324db7af.gif
    Mixcraft:
    4cae6f41-3792-48cd-b2bc-2b5e637729aa.jpg
    برنامه بسیار ابتدایی
    در واقع بهتره برای اولین بار این برنامه رو ببینید و آشنا بشید بعد وارد برنامه های حرفه ای تر بشید
    تنها نکته مثبت این برنامه وقتی باهاش کار کردم،میکس خوب و افکت هاش بود

Logic Pro:
    index_whatis.jpg
    شخصا چیزی در موردش نمیدونم فقط میدونم یکی از برنامه های قدرتمندی است که رپر ها و وکالیست های بزرگ مثل مهراد هیدن از اون استفاده میکنند.
    و اینم بگم دلیل اینکه باهاش کار نکردم اینه که این برنامه فقط تو سیستم عامل مک نصب میشه.

Sonar:
    SonarX3Stu-large.jpg
    تا جایی که میدونم برای صدا برداری بیشتر استفاده میشه

دوستان اگه چیزی کمو کسری داره بگید و در تاپیک شرکت کنید

ممنون
    کپی برداری با ذکر منبع

ʍԾɧԹʍʍԹԺ $T

ƊЄҲƬЄƦ از این پست تشکر کرده است.