در این سندرم فردی که گِروگان گرفته شده ، نسبت به شخصی که گِروگان گیر هستش ، احساسِ یکدلیُ مثبتی پیدا میکنه ! و از کسی که جانُ [مال] ـش رو تهدید میکنه ؛ دفاع میکنه ! و با علاقه و اختیار ، خودش رو تسلیمِ شخصِ گِروگان گیر میکنه .. دلیل اینکه اسم این تاپیک رو گذاشتم سندرم استکهلم اینه که امروزه ، خیلیا همینطورن ... جونشون رو فدای کسی میکنن که جز آسیبِ روحی ، چیزی ازش نمیبینن ..!
وقتی آدم یک نفرُ دوست داشته باشه بیشتر تنهاست .. چون نمیتواند به هیچکس جز به همان آدم بگوید که ؛ چه احساسی دارد ، و اگر آن آدم کسی باشد که تو را به ؛ سکوت تشویق میکند ، تنهاییِ تو کامل میشود ..!
روزی که برای اولین بار ؛ تو را خواهم بوسید ، یادت باشد کارِ ناتمامی نداشته باشی ! یادت باشد حرفهای آخرت را ؛ به خودت و همه گفته باشی .. فکر برگشتن به روزهای قبل از بوسیدنم را ؛ از سَرت بیرون کن ! تو ؛ در جاده ای بی بازگشت قدم می گذاری ! که شباهتی به خیابان های شهر ندارد .. با تردید ، بی تردید ، کم می آوری ..
شاید عجیب باشد ! دیدن مردی که هر روز می آید کافه .. به یاد دیگری دو فنجان قهوه سفارش می دهد ، یکی را می نوشد و می رود .. ولی من مردی را سُراغ دارم ، هر روز می آید کافه .. به یاد دیگری دو فنجان قهوه سفارش می دهد .. هیچ کدام را نمی نوشد و می گوید : بدون او که خوردن ندارد .. |وحید آبدارباشی نژاد|
بعضی انسان ها به عده ای دیگر از انسان ها انسان های دیگری را یادآور میشوند آنها که به یاد آورده اند ، غمگین اند آنها که یاد آور شده اند ، بی خبر آنهایی هم که در یاد آمده اند به احتمال زیاد در شهری دور هیچ چیز را به یاد نمی آورند !.. | یاشار کمال |
میگویند تنهایی پوستِ آدم را کلفت میکند ، میگویند عشــــق دلِ آدم را نـــــازک میکند ، میگویند درد آدم را پیــــر میکند ، آدم ها خیلی چیزها میگویند ! و من ، امروز ؛ کرگدنِ دل نازکی هستم که پیـــــر شده است !
فکر کن وسط جنگل گیر افتاده باشی بین چند گوزن وحشی! همانقدر دلهره دارم... فکر کن تک تکشان زل زده باشند به تو و حمله نکنند! همانقدر متعجبم... فکر کن از پشت سرت چند شکارچی با تیر خلاصشان کنند!و دیر باشد که بفهمی آن ها با نگاهشان از تو کمک می خواستند! همانقدر مستاصل،همانقدر درمانده ام...
بدﺑﺨﺘﯽ ﺑﺰﺭﮔﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺭﻏﻢ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺩﻭﺳﺘﻤﺎﻥ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﺭﺩ ، ﻫﻤﭽﻨﺎﻥ ﺩﻭﺳﺖ ﺑﺪﺍﺭﯾﻢ! ﺩﺭ ﺭﻭﯼ ﺯﻣﯿﻦ ﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰ ﻗﻄﻌﯽ ﻧﯿﺴﺖ، ﻭ ﻣﻌﻨﺎﯼ ﭼﯿﺰﻫﺎ، ﺑﺎ ﻭﺯﯾﺪﻥ ﺑﺎﺩﯼ، ﺗﻐﯿﯿﺮ ﻣﯿﮑﻨﺪ. ﻭ ﺑﺎﺩ ﺩﺍﺋﻤﺎ ﻣﯽ ﻭﺯﺩ، ﭼﻪ ﺑﺪﺍﻧﯿﺪ ﻭ ﭼﻪ ﻧﺪﺍﻧﯿﺪ!...