اسمش دُخــــتـــــــــــــــــــــــــــر اسـت.. همان کسی که : نباید گوشیش زیاد دستش باشه.....چون دختره.... نباید صدای اهنگو چه تو اتاقش چه تو ماشینش زیاد کنه.....چون دختره..... نباید شب تو خیابون قدم بزنه.....چون دختره..... نباید با یکم لباس راحت تر ورزش کنه.....چون دختره..... نباید تو پارک موقع والیبال یا بدمینتون سر و صدا کنه و خوش بگذرونه....چون دختره..... نباید تو خیابون واسه تفریحم شده ادا در بیاره....چون دختره..... نباید تو گرما آستین کوتاه بپوشه و موهاشو تو هوای باز خنک کنه....چون دختره..... نباید با صدای بلند بخنده....چون دختره..... نباید تنهایی تا دیروقت بیرون باشه.....چون دختره..... نباید از یکی خوشش بیادو بره سمتش....چون دختره..... نباید دفعه اول ابراز علاقه کنه هرچقدرم که عاشق باشه....چون دختره..... نباید.....⛔️ چون دختره..... چون ملت اونقد بیکارن حرف دربیارن.... چون ما هنوزم درک نکردیم دخترم میتونه و لازم داره خوش باشه....
یااللهفقط میخوام اینو بینویسم: اینکه تشکر کردم دلیل بر این نیست که مطلب مورد قبولما! شاید مورد قبول باشه و شاید نباشه و نقدی هم بهش وارد باشه.. یوقت فرک بد نکنین یِوَخ.
عـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــآلـــــــــــــــــــــــــــــی بــــــــــــــــــــــــــــــــــــــود. . .
من فکر میکنم چه زن چه مرد چه دختر چه پسر در تفکر ازادن ولی ازادی زیر پا گذاشتن قواعد خوب و زیبا زیستن نیست،بله همه چیز قانون خاص خودشو داره تیکاف زدن لذت بخشه ولی نه کنار چراغ قرمز صدر درصد پلیس جریمه ت میکنه حالا شما بگو پلیس بد،میشه؟؟ نمیشه دیگه 0__o من مغرورم و زیبا چون دخترم من لبخند میزنم نه قاه قاه چون دخترم من اروم و ملیح راه میرم چون دخترم من جیغ بنفش نمیکشم چون دخترم من بهترینم چون دخترم... خیلی میشه زیباترم فکر کرد، نه؟؟؟ عینک بدبینی نسبت به تفاوتهای فردی رو برداریم ما قطعا بهترینیم ما میترا الهه عشقیم ما اناهیتا الهه زندگی هستیم ما دختر کوروشیم ما زیبا ترینیم چون دختریم *__*
ببین عزیز من الان اکثر اقایون اینجورین....اینو که قبول داری؟ درسته از100درصد حدودا20درصدشون اینجور نباشن که من اکثریت منظورمه...وگرنه شما که حرف نداری!
ببین عزیز شما یخورده زیادی خوش بینی!درسته میشه از دید دیگه هم نیگاش کرد ولی اینا که من نوشتم فقط بخش کوچیکی از مشکلات ما دخترا تو جامعمون هستش...من عینک بدبینی ب چشمم ندارم ولی شما عینک خوش بینی به چشت زدی! من حق ندارم جوری که دوست دارم لباس بپوشم چرا؟چون اقایون تحریک میشن!یعنی چی؟؟من باید خودمو تو قواره قواره پارچه حبص کنم تا اونا گناه نکنن؟؟این ته بی انصافیه....
نه عزیز کسی فرک بد نمیکنه!ههههه ببین عزیز هرکس نظری داره نظر همه هم محترمه اگه نقدی برا ین مطلب داری عنوان کن عزیزم ....
گل بانو با تیشه نمیشه یه شبه به ریشه ی عقاید و فرهنگ یه ملت زد عزیز دلم من نمیگم پوشش فقط یه قواره پارچه س نه ملاحت و متانت یه پوششه نیازی به البسه خیلی روتین یا سنتی نیست دختر و پسر باید محجوب باشن و باوقار