ترسناکترین بازی دنیا رو تجربه کنید ! +25 !!!با سلام خدمت دوستان عزیز ... تا قبل از اینکه من این بازی رو تجربه کنم ترسناکترین بازی های دنیا رو سری های اولیه ی بازی resident evil , SilenT HilL و همچنین سری dead space میدونستم که پس از تجربه این بازی متوجه شدم که بازی های SH , RE و DS ذره ای در مقابل این بازی ترس ندارند ...! بنابراین توصیه میکنم که کسایی که قلب درست حسابی ندارند این عنوان رو تجربه نکنند ! اسم این بازی Slender Man : Shadow 2013 هستش که واسه Pc عرضه شده ... پیشنهاد میکنم که این بازی رو دانلود کنید و در شب (با چراغ خاموش) و با هدفون حتما تجربه اش کنید . چند تا عکس از بازی : این بازی شمارو در یک محیط آروم و ساکت قرار میدهد و هیچ اسلحه و مهماتی نخواهید داشت بجز یک چراغ قوه ! و همچنین در این بازی بجز خودتان و شخصیت بلند قد و ترسناک Slender Man هیچ موجود دیگری وجود نخواهد داشت . هدف بازی پیدا کردن حدودا 8 تا 12 برگه یا Collectibles در هر مرحله می باشد که هر چه بیشتر برگه ها رو پیدا کنید Slender man عصبانی تر میشود و با سرعت بیشری شما رو دنبال میکند . چیزی که بازی رو ترسناک تر میکنه نبود هیچ گونه سیو و حتی دکمه Stop در بازی میباشد و یک نکته که باید توجه کنید اینه که نباید به slender man نگاه کنید چون شما رو تسخیر کرده و صفحه برفکی میشود . لینک دانلود : http://dl.fdlserver.com/dl82/Slender...www.fdl.ir.exe امیدوارم پس انجانم این بازی سکته نکنید (لازم به ذکر است که فقط تعداد کمی از افراد توانستند که تمام Chapter های بازی رو تمام کنند ! )