1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

دانلود ترسناکترین بازی جهان slander

شروع موضوع توسط leon s.kendi ‏11/2/15 در انجمن برنامه و بازی

1. داره راه میوفته!

امتیاز دستاورد:
    18
    حرفه:
    مهندس
    شاید برای شما جالب باشد که ترسناک ترین بازی تاریخ تنها 55 مگابایت حجم دارد …! بله ! Slender به عنوان ترسناک ترین بازی تاریخ شناخته شده است به طوری که تنها 1 نفر توانسته تا انتهای بازی برود !

ماموریت شما در این بازیپیدا کردن 8 برگ کاغذ در یک جنگل تاریک و مخوف است ! البته کار به این راحتی ها هم نیست ! تنها وسیله ی شما در این جنگل یک چراغ قوه است که در صورت استفاده ی مداوم و طولانی باطری آن ضعیف شده و باید ادامه ی بازی را در تاریکی ادامه دهید . هیچ صدایی در بازی شنیده نمیشود جز صدای راه رفتن شما در سکوت مطلق … که صد البته شما در این جنگل تنها نیستید !

فلسفه‌ی به‌وجود آمدن این موجود به عوامل متعددی بازمی‌گردد؛ در یکی از پست‌های انجمن Something Awful از مردی با چنین مشخصاتی حرف به‌میان آمد و همان جا محبوب شد، علاوه بر این ویدیوهایی در سرویس یو‌تیـوب و موجوداتی افسانه‌ای در بازی Minecraft به نام Enderman نیز پایه‌های ساخت این عنوان را تشکیل دادند.

تهدید مرگ لحظه‌ای، نامعلوم بودن مکان کاغذ‌ها و اینکه نمی‌دانید این موجود ناشناخته پشت سرتان هست یا نیست؛ همه و همه دست به دست هم می‌دهند تا تجربه‌ی نومیدی، آسیب‌پذیری، سیاهی و ترس عمیق را به بازی‌کننده بچشانند.

سازنده Slender‌ آقای Mark Hadley‌ اعتقاد دارد که در تولید یک بازی ترسناک عناصری کلیدی وجود دارد که می تواند بازی را در نوع خود ترسناک ترین کند؛ اصلی ترین این عناصر حس درماندگی است.

توجه توجه انجام دادن این بازی برای افراد زیر 26 سال به هیچ وجه توصیه نمی شود, همینطور افرادی که اعصاب ضعیف دارند.به خدا الکی نمیگم جدی بگیرید حرفمو..

یعنی فقط اگه جرات دارین بازی رو تو شب تو اتاق تاریک تنها با صدای بلند بازی کنید!!!!!!!!!!!

لینک دانلود:http://gamesiders.com/go.php?http:/.../05/می-ترسم-پس-هستم؛-اندر-حکایت-بازی-slender/

2. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    3
    میگما خیلی ترسناکه؟؟:arghh::o

وضعیت سفید از این پست تشکر کرده است.
  3. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    3
    من یازده سالمه ولی میخامش ولی خوداییش ترسناکه ها آیا واقا کسی تونسته تا آخرش ببره من که بخام برم سکته میکنم میمیرم من یک بازی دارم آی جی آی یک جرعت ندارم حرکت کنم آخه وقتی تیر میخوری انگار تیر واقعی خوردی پس تو این دیگه سکته مغزی زدم :|

4. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    3
    این ۵۵مگابایت واسه کامپیتر ا اندروید