1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

آموزش نحوه صحیح گرفتن ویولن

شروع موضوع توسط music509 ‏10/1/15 در انجمن موسیقی

1. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    3
    1.قبل از هرچیز بالشتک رو روی بدنه پشتی ویلن قرار میدیم.

بالشتک:وسیله ای جدا از ویلن ک باعث میشه ویلن راحت تر روی شونه نوازنده قرار بگیره نوازنده هم آزادی عمل بیشتری داشته باشه معمولا دوتا پایه داره و پیچ های تنظیم... ی قوش هم داره ک باعث میشه خیلی راحت روی شانه قرار بگیره(اندازه های مختلفی داره برای سنین مختلف)

کلا بالشتک ی مبحث جداست پس خیلی واردش نمیشیم.

2.بعد از این مرحله ویلن رو روی شانه چپ قرار میدیم طوری ک قوس بالشتک توی قوس استخوان کناره ترقوه جا بیفته!!! البت بگم وقتی ویلن رو روی شانه قرار دادید و دید از هر لحاظ آزادی عمل دارید و راحت هستین و فشار بهتون وارد نمیشه و میتونید دست چپ تون رو ب راحتی ب هر طرف حرکت بدید پس بدونید ک درست گرفتید. باید فکر کنید ویلن دست سوم شماست و بتونید هم زمان با گرفتنش راه برید ... کارهای متفرقه انجام بدید و...

(البته این کار باید ابتدا با کمک استاد انجام بشه)

نکته:ویلن نباید خیلی ب سمت بالا گرفته بشه:

نکته:ویلن نباید خیلی ب سمت پایین گرفته بشه:

نحوه درست گرفتن(نه خیلی بالا نه خیلی پایین):

(البته کمی تمایل به سمت بالا خوبه چون باعث میشه در هنگام نواختن آرشه از روی ویلن سر نخوره البته نباید خیلی اغراق آمیز انجام بدید ک دست خسته شه"بدون عکس")

چند نکته مهم:

1.حتما ایستاده نحوه گرفتن ویلن رو تمرین کنید (الزاما جلوی آینه).

2.پاهاتون رو ب اندازه عرض شونه باز کنید و صاف بایستید.

3.آزدی عمل دست چپ شما نشان دهنده درست گرفتن ویولن هستش.

4.قسمت چانه گیر حتما زیر چانه قرارگیرد.نزدیک ب گوش نباشد و سر هم خیلی حالت خوابیده نداشته باشد.

من خواستم نحوه قرار گرفتن دست چپ و حالت مچ دست چپ رو هم یک جا تو همین پست بگم ک بهتر دیدم ی پست جدا براش اختصاص بدم.

راستی ی عذر خواهی بده کارم ب همه بچه هایی ک ب وبلاگم اومدن و منم بی معرفت بازی در اوردم بهشون سر نزدم(جبران)

فعلا....

(شاید پست رو کامل تر کنم)

منبع : وبلاگ دنیای من ویولنم

ای کاش منم فرصت این رو داشتم که ویولن را یاد بگیرم

علاقه شدید دارم ولی وقت نمیشه

خدایا از این فرصتا نصیب ما بگردان

همه بگید آمـــــین

Hiden93 و para3to از این پست تشکر کرده اند.