یکی از دوستام رو دیدم عصبی ... گفتم چیه ؟ گفت شانس ما رو میبینی ؟ تو بچگی با 100 تا دختر، بازی میکردیم، الان آدرس هیچکدومشون رو نداریم، اما یه بار تو بچگی خونه همسایمون خودمو خیس کردم، حالا دخترشون شده همکارم! نشسته میز رو به روم هر روز صبح بهم میگه چطوری شاشو ............................................................................................................................................. بچه ها میدونستین این پیامایی که ایرانسل و خونوادش فرت و فرت برا ما میفرستن از شارژ خود ما کم میشه؟؟ از شما چه پنهون من همین دیروز فهمیدم بد جورم عصبانی ام به سختی شارژ میخرم کلمه کلمه حرف به حرف حواسم هست الکی یه اس هدر نره اونوخ ایرانسل دم به دیقه اس دو سه صفه ای میفرسته بچه ها هر لایک ده تا اعتراض ببینم چه میکنید o_O o_O o_O
این رو یکی از اشنایان تعریف می کرد می گفت واقعیه: می گفت یه دوماهی باعهد وعیال رفته بودیم لندن پیش داداشم که اونجا زندگی می کنه من انگلیسیم فوله فوله . یه روز با ماشین داداشم که می خواستم کنار خیابون پارک کنم .من با قلق ماشینش آشنا نبودم دنده عقب زدم به ماشین عقبی و سپرش رو خرد کردم صاحب ماشین دوید اومد وشروع کرد داد و هوار . من هم از ماشین پیاده شدم و شروع کردم به داد و هوار . بعد دیدم کار داره بالا می گیره با خنده دستم رو گذاشتم رو شونه صاحب ماشین و اشاره کردم به رو برو و گفتم که دوربین مخفیه لطفا لبخند بزنید. این رو که گفتم یارو از خنده غش کرد کلی هم خرکیف شده بود .خلاصه با شوخی و خنده از هم خداحافظی کردیم و رفتیم. بعله دیگه هوش و نبوغ ایرانیها رو دست کم نگیرین و این رو بدونین که وقتی می گن هنر نزد ایرانیان است و بس درست گفتن
خیابون خرید داشتم جا پارک هم نبود سر خیابونی که مغازه مورد نظر بود ماشین راهنمایی رانندگی وایستاده بود سریع ماشینو بردم پشت ماشینشون پارک کردم سریع پریدم پایین رفتم پیش افسره افسر:خانوم امری داشتید؟! من:جناب دو قیقه حواست به ماشین من باشه اومدم افسرo_O افسر:خانوم اینجا جا پارک نیست من:پس چرا شما اینجا پارک کردید؟!!! افسر :خانوم ما فرق داریم من:وااااا همه با هم برابریم این حرفها چیه جناب افسر:برو زود بیا من افسر پررو بازی:-D
تو فیلم عروسی هیچ جا نیستی ها ولی یه دیقه که داری در ماس موسیرو لیس میزنی با 5 تا جلوه ویژه عکست افتاده
امروز رفتم آمپول بزنم، وقتی طرف داشت آمپول میزد یه عطسه محکم زدم: امیدوارم بتونم به لطف خداوند متعال و با استعانت از ائمه اطهار و با دعای خیر مردم تو پارالمپیک آینده جانبازان و معلولین، برای کشورم افتخار آفرین باشم
آقا یادمه بچه که بودم ی شب دیروقت دیدم از آشپزخونه صدا میاد ، مامانمو بیدار کردم گفتم مامان مامان دزد اومده خونه ! خیلی سریع پرسید کو کجاس؟؟؟ گفتم تو آشپزخونس داره آب میخوره گفت آخه دزد میاد خونه آدم آب بخوره ؟ گفتم آخه داره صدا میاد ... شما بله با شمام جناب شما خجالت نمیکشی میخندی ؟؟؟ گفتم که بچه بودم ، فک میکردم که دزد اومده فک میکردم فکککککک
یکی از دوستان خانوادگی مون چند هفته پیش گفت یکی از اشناهاشون دنبال یه دختر برای ازدواجه اونم منو معرفی کرده گفت عکسمو بفرستم برای اون خانوم اشناشون!!!! از اون جهت که من کلا از ازدواج فراریم رفتم داغوتون ترین عکس ممکن پیدا کردم فرستادم برای خانومه خخخخخههه این گذشت تا دیروز دوستمون میره خونه اشناشون داشتن عکسهایی که باهم تو یه جشنی انداختیم نگاه میکردن.خانومه اشناهه میرسه به عکس من خانومه:این دختره کیه؟! دوستمون:همون دختره که عکسشو فرستاد شما نپسندیدید دیگه خانومه:این اون نیست بذار عکسشو نشونت بدم هیچی اینجوری شد که من لو رفتم با وساطت بزرگان فامیل فقط یه ماه جریمه شدم ماشین ازم گرفتن من بابا مامانمo_O خانومه@_@ خل و چلها:-P