آناهیتا نعمتی (متولد ۲۰ تیر ۱۳۵۶ در شاهرود) بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون ایران است. آناهیتا نعمتی همسر سابق ابوالفضل پورعرب است. آناهیتا نعمتی بازی در سینما را در سال ۱۳۷۶ آغاز کرد. آناهیتا نعمتی بعد از گذاراندن دوره بازیگری زیر نظر مرحوم حمید سمندریان برای اولین بار در نقش کوتاهی در فیلم «هیوا» (رسول ملاقلی پور، ۱۳۷۷) ظاهر شد. اما با بازی در مجموعه تلویزیونی پرطرفدار «مسافر» بود که به شهرت رسید. آنا نعمتی تا قبل از پارک وی (فریدون جیرانی، ۱۳۸۵) نتوانسته بود در سینما اعتباری برای خود دست و پا کند. اما در فیلم «پارک وی» نشان میدهد که میتوان در آینده روی او حساب ویژهای باز کرد. نعمتی در فیلم زن دوم (سیروس الوند) یکی از نقشهای اصلی را بر عهده دارد و در یک سکانس، جایی که از بهرام (محمدرضا فروتن) میخواهد که به او فرصت بدهد، بیادماندنی است.
پاسخ : جدیدترین عکس های آناهیتا نعمتی بعید میدونم اناهیتا همتی باشه...!! زنا وقتی سن شون میره بالا از ریخت قیافه میفتن
پاسخ : جدیدترین عکس های آناهیتا نعمتی آخه نه که آقایون خیلی تر وتازه میمونن واسه اون میگین. اصلا تو صدوبیست سالگی طراوت میباره از آقایون
پاسخ : جدیدترین عکس های آناهیتا نعمتی بله که ميباره شما همين چند وقت پيش توي مازندران نديدن پيرمرد 120 ساله بچه ش به دنيا اومد؟ طراوت نبود؟ پس چي بود؟ من منکر فرمايشات شما خواهر گلم نميشم که... من يادم رفت که همچنان متذکر بشم که هميشه استثاء هاتي هم وجود داره و بنده مطلق حرف نميزنم تاکید میکنم استثناااااااءءءءءء........... باور کیند 500 بار نوشته ها بالارو خوندم تا غلط پلوت بجا نزارم
پاسخ : جدیدترین عکس های آناهیتا نعمتی این طبیعته بدنه که هرچی سن بالاتر بره جسم هم تحلیل میره.. اصلا و ابدا ربطی به زن ومردش نداره. ولی درکل جدای املا ادبیات خوب داشتن هم مهمه...(زنا وقتی سن شون میره بالا از ریخت قیافه میفتن) غلط زیاد داری برادر من..مثلا تو مهندسی؟؟؟؟