بسم الله الرحمن الرحیم وداع آتشين زين وداع آتشين ، کز شهر قرآن میکنی آستان وحی را ، بی تاب و حيران میکنی ای که با جمعی پريشان ، از مدينه میروی قلب زهرا را ، ز حال خود پريشان میکنی تا ابد بنياد غم ، از غصه ات ماند بپا کاخ شادی را چرا با خاک يکسان میکنی ؟ با سلام و احترام خدمت دوستان گرامی بویژه عاشقانه ابا عبدالله(ع) برنامه قرائت زیارت عاشورا به مدت 40 روز زمان:از روز 4 مهر مصادف با اول ذی الحجه تا روز 13 آبان مصادف 10 محرم عاشورای حسینی اخرین فرصت برای اعلام حضور و شرکت 3 مهر 12 شب دوستانی که تمایل دارند در این برنامه شرکت کنند اعلام امادگی کنند
پاسخ : کاروان عاشورا (چله زیارت عاشورا) حركت امام حسين (ع) از مدينه به مكه ، از مكه تا كربلا به سمت کوفه و تغيير مسير از منزل اشراف به سوي كربلا ، سرشار از درس ها و آموزه ها و ظرافت هايي است كه با مطالعه دقيق راه و حوادث آن آشكار مي شود. طول سفر از مدينه تا مكه و از مكه تا كربلا و شهادت در روز عاشورا حدود یک صد و شصت روز است . امام 27 رجب سال 60 هجري يعني دوازده روز بعد از مرگ معاويه از مدينه به مكه هجرت نمود و روز سوم شعبان به پايگاه وحي ( يعني مكه) قدم گذاشت. ماه هاي شعبان ، رمضان ، شوال ، ذيقعده تا هشتم ذي حجه ( يوم الترویه ) حدود صد و سي روز امام در جوار مكه اقامت داشتند . وسپس سفر شكوه مند و حماسي خود را براي آفرينش عظيم ترين حادثه تاريخ بشري آغاز كرده است . بيست و چهار روز بعد از حركت از مكه ، روز دوم محرم سال 61 هجري برابر با 11 يا 12 مهر سال 59 شمسي ، امام با كاروان و ياران و همراهان به كربلا رسيد ، اين فاصله حدود 430 كيلومتر بوده است كه روزانه متوسط 20-16 كيلومتر راه سپري شده است
پاسخ : کاروان عاشورا (چله زیارت عاشورا) دوستان عزیز از روز چهارم مهر به امید خداوند منان چله عاشورا رو باهم میگیریم به این صورت از پس فردا بعداز نماز صبح هرروز زیارت عاشورا رو میخونیم تا 13 آبان که مصادف با عاشورای حسینی هست به امید بخشیده شدن گناهان همه مخصوصا من و برآوردن حاجات همگی .موفق باشین
پاسخ : کاروان عاشورا (چله زیارت عاشورا) دوستان عزیز تا ساعت 24 امروز اون دسته از عزیزانی که میخواهند در این طرح شرکت کنند وقت دارند اعلام امادگی کنن
پاسخ : کاروان عاشورا (چله زیارت عاشورا) دیدم مادرم داره آش درست میکنه سوال کردم : مادر...آش چی می پزی؟ گفت: آش پشت پا گفتم : از ما کسی مسافرت نمی ره.. گفت: حسین (ع )امشب از مدینه به سمت کربلا راه می افته گفتم: چرا تو؟ گفت: آخه حسین(ع) مادر نداره... رمضان رفت و تو در خواب و محرم در پیش ترس من کرب و بلایی است که امضا نشود امروز خواستم به اما حسين سلام بدم گفتم تو هم سلام بدي رفيق... السلامُ عَلَیکَ یا اباعَبْدِاللّه وَ عًلی الاَرواح الّتی حَلَت بِفنائک عَلَیکَ مّنی سلامُ اللّه ابداً" ما بَقیتُ وَ بَقیَ اَلیلِ وَ النهاروَ لا جَعَلَ اللّهَ آخِرَ اَلعَهدِ منی لزیارَتکُم اَلسلامُ عَلی الحُسین وَعَلی علی بن الحُسینوَعَلی اُولاد الـحسین وعَلی اَصحاب الحُسین. به اندازه ارادتت اين متن رو ارسال كن بذار همين امشب خيلي ها به امام حسين سلام بدن... منم هستم ان شاله همه حاجت روا بشن همه کربلایی بشیم الهی امین
پاسخ : کاروان عاشورا (چله زیارت عاشورا) ممنون عاطفه جون . من امروز شروع کردم به امید خدا .هرکی هم خواست همراهی کنه موفق باشین همگی
پاسخ : کاروان عاشورا (چله زیارت عاشورا) دانلود زیارت عاشورا با صدای زیبای استاد فرهمند دانلود زیارت عاشورا با صدای 12 مداح
پاسخ : کاروان عاشورا (چله زیارت عاشورا) شـــــال مــاتَـمِــت آبـرو بـه مـن داد مــوج پــرچمت دل رو داده بر بـاد قـــــصه غــــــمت دریــــــای نـــگـاهـم اســــم اعــظــمـت از لــــبــم نـیـفـتـاد تــــویی کـه جـلوه تـا بـیکرونه داری بـین دلای عــاشـق یـه خــونه داری قـــــــدر تـــــموم عــــــالم دیــــوونـــه داری ...
پاسخ : کاروان عاشورا (چله زیارت عاشورا) کسی در قیامت در امان نیست مگر کسی که در دنیا ترس از خدا در دل داشت (مناقب ابن شهر آشوب ج/4 ص/ 69)(بحار الانوار، ج 44، ص 192