سلام روز اول دانشگاه چیکار کنم خیلی استرس دارم.کلاس بندی چطوره؟دانشگاه پیام نور فرق داره با دانشگاه های دیگه؟تفکیک جنسیت هست یا نه؟
پاسخ : روز اول دانشگاه چطوریه؟ سلام خوش اومدی حامد من یه ذره استرس داشتم ولی نیم ساعت که تو دانشگاه چرخ زدم استرسش از بین رفت اگرم استرسی باشه که واسه همون روز اوله از روزهای بعدی خیلی عادی میشه تفکیک جنسیتی هم نیست
پاسخ : روز اول دانشگاه چطوریه؟ در مورد رشتت نمیدونم !ولی استرس که گفتی وقتی رفتی میفهمی . روز اول دانشگاه ک هیچی کلا تا یه هفته همونجوری خوش میگذره اتفاقا ... برو حالشو ببر همیشن ...
پاسخ : روز اول دانشگاه چطوریه؟ سلام آقا حامد...تبریک میگم بهت ولی استرس واسه چی؟؟دانشگاه که استرس نداره. مارو که انقدر تو این دانشگاه واسه ثبت نام اینور اونور کشوندن استرس هم اگه بود معلوم نشد. تفکیک هم نیست و این یکم آزار دهنده است.
پاسخ : روز اول دانشگاه چطوریه؟ منم روز اول دانشگامه! :-S (مامان کمک!) ولی تجربه ی 6 سالم اینو میگه که... کاش این استرس و یه کم ترسه همیشه وجود داشت تو دوران دانشجویی! الان همه اینطورین ولی بعد همه از اونطرف میفتن! حس میکنی دانشگاه و همه ی امکاناتش فقط مال خودته! همه ی دانشجوام دوستتن! ولی روز آخری که داری میری پشت سرتو که نگاه میکنی میبینی سرابی بیش نبود! تو فقط یه برگ کاغذ نصیبت میشه از کل اونجابه اسم مدرک! واین بود دانشگاه!
پاسخ : روز اول دانشگاه چطوریه؟ سلام منم باهات موافقم راستش خودمم سال پیش لیسانسه رو گرفتم الان باز هوس ارشد کردم از بس اطرافیان دارن فشار میارن... ایشاله اگه شرایط مزدوج شدنم اوکی نشه، میرم سروقت ارشد حتی اگه شده دانشگاه آزاد میگن با مخلفاتش ترمی 2.5 در میاد حالا 4 ترم نهایتش میشه ده میلیون وام که ماهی 300 تا 350 قسطشه.. همه اینا رو گفتم که بگم الان روز اول اخر نداره مدرکه مهمه همون یه تیکه کاغذه بهمراه مقداری پارتی ....