تولد 27 سالگیتو تبریک میگم تولدت مبارک مجید جان اینم گروه ملودیک دث متال سوئدی اومدن بهت تبریک بگن برات نتونستم کادو بگیرم شرمنده. ولی ازت یه یادگاری زیبا دارم جیگر :X 100 سالگی کادو عصا میدم قولشو بهت دادم یادم نمیره :-D امیدوارم همیشه سلامت باشی چند تا جمله ای که فک کنم بهشون اعتقاد داری و دوسشون داری زندگی همینه دیگه، مثل قمارخونه می مونه.می بری، می بازی . ولی آخرش همیشه قمارخونه س که برنده نهائیه و این معنی اش این نیست که به تو خوش نگذشته. ------------------------------------------------------------- هميشه حرفي را بزن که بتواني بنويسي، چيزي را بنويس که بتواني امضايش کني و چيزي را امضا کن که بتواني پايش بايستي. یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه با خبر شد و هزاران جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد.... اینم کیک مخصوص تولدت... همش مال من و خودته بقیه رو بیخیال جیگر تولدت مبارک......
پاسخ : ♦تــــولدتـ ــــ مباركــ ـ مـــجیـــــــد جـ ـــان♦ ای دانیال متقلب ! از پست پارسال من تقلب کردی فک کردی متوجه نشدم؟! تولدت مبارک مجید جان اینم گروه هوی متال استرالیایی اومدن بهت تبریک بگن آهنگ تولدتم جیمز رونی میخونه لذتشو ببری امیدوارم همیشه سلامت باشی ببخشید دیگه مثه پارسال تبریک گفتم..ولی خدایی چقد زود یه سال گذشت! شاد باشی
پاسخ : ♦تــــولدتـ ــــ مباركــ ـ مـــجیـــــــد جـ ـــان♦ ممنون دانیال جان هم بابت تبریک و هم بابت زدن این تاپیک لطف داری ممنونم .... منم برات آرزوی موفقیت دارم _____________________________________________ فقط شرمنده تو نقل قول عکسارو حذف کردم تاپیک سنگین نشه. ممنون از هر دوتون بابت زحمتی که کشیدین
پاسخ : ♦تــــولدتـ ــــ مباركــ ـ مـــجیـــــــد جـ ـــان♦ گوش کن آهنگ تولدت مبارک یک دوست صادق .یک دوست خوب..یک دوست بامرام..درسته روزهایی داشتیم که با هم مثل کارد وپنیربودیم ..ولی درواقع خیلی مردی..تبریک میگم تولدت ووازخدا میخوام به تمام خواسته هات منجمله اقامت داءم سویس دست پیدا کنی
پاسخ : ♦تــــولدتـ ــــ مباركــ ـ مـــجیـــــــد جـ ـــان♦ مرسی پرییییییی.... الهی ور بپری... میگما... جای اینکه از خدا بخوای خودت برام اوکی کن اقامت سوئیسو =d>
پاسخ : ♦تــــولدتـ مباركــ ـ Amon Amarthمـــجیــد جـ ان♦ تولدت مبارک مجید عزیزم امیدوارم نمره هات 20 بشن بشی شاگرد اول بهت جایزه یه کارت صد آفرین بدن به عنوان اعتراض سر صف کارتتو پاره پاره کنی بریزی تو صورت مدیر اونم همین جوری ماتش ببره بعد همه برای تو دست بزنن گیر نده دیگه نتونستم واست هدیه تولدت گیر بیارم پیرمرد
پاسخ : ♦تــــولدتـ مباركــ ـ Amon Amarthمـــجیــد جـ ان♦ خیلی مرسی دیگه والا.... چی بگم لطف کردی حسین
پاسخ : ♦تــــولدتـ مباركــ ـ Amon Amarthمـــجیــد جـ ان♦ یاالله تولد شما مبارک. در حق موفق باشی. الهی چتباکسو نذار زود به زوت پاک کنه!