سلام دوستان گلم با یک مسابقه عکاسی جدید در خدمتتون هستم موضوع مسابقه :: عکاسی از اسم ها :: هست یه اسم در نظر بگیرید .. یا اسم خودتون .. یا اسم یکی از کاربرا و مدیرای سایت .. توی خیابون هر تابلویی که به این نام گیرآوردید عکسشو بگیرید و برای من بفرستید .. + سایز عکساتون رو کم کنید تا دوستان دچار مشکل نشن :: قــوانــیــن :: :: عکس رو تو تاپیک نزارید ، با پیغام خصوصی برام بفرستید :: :: ذکر کنید که با چه دوربینی عکس رو گرفتید :: :: هر شخص فقط یک عکس :: :: بهتره که فقط نام بدون پسوند و پیشوند باشه .. عکس دو اسمه قبول نمیشه مثلا : نگارخاتون .. ولی با پسوند قبوله مثل : نگارستان :: :: تا آخر مرداد فرصت دارید:: منتظر عکس هاتون هستم
پاسخ : :: فراخون مسابقه عکاسی از اسم ها :: اخ اگه اسم اکبرداشتیم من کلی عکس میزاشتم مثلا اکبرجوجه ..ارایش اکبر...مبل وفرش اکبر...اکبرکبابی...کافه سنتی اکبر....خخخ
پاسخ : :: فراخون مسابقه عکاسی از اسم ها :: عه فائزه اینو خوندی؟ یه اسم در نظر بگیرید .. یا اسم خودتون .. یا اسم یکی از کاربرا و مدیرای سایت .. توی خیابون هر تابلویی که به این نام گیرآوردید عکسشو بگیرید و برای من بفرستید ..
پاسخ : :: فراخون مسابقه عکاسی از اسم ها :: وااااااااااای خیلی سخته نگاری . من یه عکاسی ب نام عکاسی نگار قبلا دیدم ولی اصن نمیدونم کجاس خخخ میشه اسم از کاربرای عادیه سایت که فعالیتی ندارن هم باشه ؟ :دی
پاسخ : :: فراخون مسابقه عکاسی از اسم ها :: اسم کاربر سایت باشه در هر صورت .. بابا این همه اسم داریم از اسم خودتون باشه ترجیحا یا کاربرای فعال