خداحافظ ای ماه ! ای ماه ِ ماه خداحافظ ای شانه ات تكیه گاه خداحافظ و الوداع ای نگار خداحافظ ای ماه شب زنده دار خداحافظ ای آرزوهای خوب خداحافظ ای ربّنای غروب خداحافظ ای رزق و روزی ِ پاك خداحافظ ای جمع ِ افلاك و خاك خداحافظ ای لحظه های سحر خداحافظ ای ماه چشمان ِ تر خداحافظ ای بغض افطارها خدا حافظ ای ماه ِ دیدار ها خداحافظ ای ختم یاسین و نور خداحافظ ای ماه ِ عشق و سرور خداحافظ ای ماه اشك و سكوت خداحافظ ای سوره ی عنكبوت خداحافظ ای قدر زلفت دراز خداحافظ ای اشتیاق ِ نماز خداحافظ ای لحظه های دعا خداحافظ ای ماه ِ ارض و سماء خداحافظ ای ماه ِ صبر و رضا خداحافظ ای عاشق مرتضی خداحافظ ای نور...ای آفتاب خداحافظ ای خوابهایت ثواب خداحافظ ای بركت سفره ها خداحافظ ای ماه ِ خوب
پاسخ : خداحافظ ای ماه خداحافظ ای ماه غفران و رحمت خداحافظ ای ماه عشق و عبادت خداحافظ ای ماه نزدیکی بر آرزوها خداحافظ ای ماه مهمانی حق تعالی خداحافظ ای دوریت سخت و جانکاه خداحافظ ای بهترین ماه الله
پاسخ : خداحافظ ای ماه سلام بر تو! ای مهمان گرامی که وقتی قدم به خانه ما نهادی سخت شادمان شدیم و روزی که از خانه ما رفتی شادی ما پایان یافت؛ سلام بر تو! ای همسایه گرانمایه که در کنار تو قلب های ما به نرمی و مهربانی گرائید و گناهان ما از برکت تو کاهش گرفت؛ سلام بر تو! که بخاطر تو چه بسیار بنده گناهکار از قید عقوبت رسته و چه خوشبخت است آنکس که حرمت تو را رعایت داشته است؛ سلام بر تو! ای ماه بی نظیر که هیچ همانند تو نتوان بود... پروردگارا ! به روح مقدس محمد و آل محمد رحمت فرست مانند آنکسان که تا قیامت روزه گیرند و تا قیامت به عبادت تو برخیزند و بنشینند عبادت ما را پاداش کن! (فرازهای از دعای وداع با ماه رمضان صحیفه سجادیه)
پاسخ : خداحافظ ای ماه خداحافظ ای ماه خوب خدا خداحافظ ای ماه شورودعا واپسین روزهاست... واپسین برای ماه مهربانی ها،ماه رحمت وماه نزول کلام خدا.. چه خوب خدائی هستی وماچه بدبنده..... چه خوب خدائی هستی بارحمتت،باکرمت بافضل وبامهربانی وگذشتت.. وماچه بدبندگانی باهمه نافرمانی وهمه ی سرکشی.. خداوندا! این رمضان رارمضان آخرزندگیمان قرارمده.. فرصتی دگرده تارمضانی دیگرهم بندگی کنیم وطلب مغفرت ورحمت..
پاسخ : خداحافظ ای ماه خیلی دوست داشتم شماهایی که روزه گرفتید با زبون خودتون خداحافظی میکردید ..به هرحال ازهمتون قبول باشه.. اینم یه مزاح :::ازفردا دیگه با عذاب وجدان ناهارنمی خورم :)
پاسخ : خداحافظ ای ماه من هم میخوام با قلم خودم توی این تاپیک با ماه رمضان خداحافظی کنم .. ای خدای خوبم .. فراق و جدایی از این ماه برام خیلی سخته تا وقتی در رحمتت بروم باز بود زندگیم پر بود از برکت و منزلت .. امشب یه بغض سنگینی گلومو فشار میده دلم آروم نمیشه ... خدای خوبم .. بهم بگو که منو توی این ماه بخشیدی منو که در ادای وظیفم کوتاهی کردم ناخواسته گناهی مرتکب شدم دل کسیو شکستم به رحمانیت و بخشندگیت امیدوارم ... به بزرگی خودت از من حقیر بگذر .. سرزنشم نکن .. ای ستارالعیوب .. ای الرحم الراحمین .. از کاستی هام چشم پوشی کن که تو بزرگی خیلی سعی کردم قدر این روزای خوبتو بدونم .. معلوم نیست تا سال دیگه زنده باشم و دعوتم کنی! برای خودم هیچی نمیخوام . میخوام ک سلامتی رو به مادرم برگردونی خودمو لحظه ای از خودت جدا نکنی که جز تو هیچ پشت و پناهی ندارم ... فقط پدرم برام مونده بود که اونم بردیش پیش خودت ... ای خدای بزرگ و مهربونم افسوس که بنده خوبی نیستم شرمسارم تو را به حق بندگان خوب درگاهت از من حقیر بگذر .. رمضان گذشت از من چه کنم که بینوایم دل من ز حبّ دنیا نگذشت ای خدایم تبعات هر گناهم شده بود سدّ راهم تو به من عطا نمودی که نباشد ادعایم به قول جوونای امروزی: عید فطرت هم داره لووود میشه بهترین دعاهارو برات سند تو آل کردم :دی عیدتون مبارک :)