1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

آیة الكرسی چقدر اهمیت دارد ؟....

شروع موضوع توسط BaraN ‏10/2/11 در انجمن قرآن کریم

1. کاربر فعال

امتیاز دستاورد:
    0
    از رسول اكرم، صلّی اللَّه علیه و آله و سلّم، پرسیدند: چه سوره‏ای از همه سوره‏های قرآن افضل می‏باشد؟ حضرت فرمود: - سوره ی بقره. راوی عرض كرد: كدام آیات سوره ی بقره از بقیه برتر است؟ فرمود: - آیة الكرسی.

مجمع البیان، ج 1، ص 32.

امیر مؤمنان، علیه السّلام، فرمود: - اگر بدانید كه این آیه تا چه اندازه اهمیّت دارد، در هیچ حالی آن را ترك نمی‏كنید.

تفسیر نمونه، ج 2، ص 191.

رسول خدا، صلّی اللَّه علیه و آله و سلّم، می‏فرمود: آیة الكرسی از گنجی كه زیر عرش است به من بخشیده شده، و پیش از من به هیچ پیامبری داده نشده است.

تفسیر نمونه، ج 2، ص 191.

حضرت علی، علیه السّلام، فرمود: از آن وقتی كه این سخن را از پیغمبر شنیدم، شبی بر من نگذشت كه این آیه را نخوانم.

تفسیر المیزان، ج 2، ص 476 - ثواب الاعمال و عقاب الاعمال، ص 133.

حضرت رضا، علیه السّلام، می‏فرمود: هر كس هنگام خواب، آیة الكرسی را تلاوت كند، به خواست خدا، به مرضی كه او را فلج كند، گرفتار نشود، و هر كس پس از هر نماز، آن را بخواند، گزنده‏ای به وی آزار نمی‏رساند.

شیخ صدوق، ثواب الاعمال و عقاب الاعمال، ص 222.

رسول خدا، صلّی اللَّه علیه و آله و سلّم، فرمود: هر گاه مؤمن آیة الكرسی بخواند و ثواب آن را به اهل قبور اهدا كند، خداوند در برابر هر حرف از آن، برای او، فرشته‏ای می‏آفریند كه تا روز قیامت برای او تسبیح گوید.

بحار الانوار، ج 79، ص 63.