از رسول اكرم، صلّی اللَّه علیه و آله و سلّم، پرسیدند: چه سورهای از همه سورههای قرآن افضل میباشد؟ حضرت فرمود: - سوره ی بقره. راوی عرض كرد: كدام آیات سوره ی بقره از بقیه برتر است؟ فرمود: - آیة الكرسی. مجمع البیان، ج 1، ص 32. امیر مؤمنان، علیه السّلام، فرمود: - اگر بدانید كه این آیه تا چه اندازه اهمیّت دارد، در هیچ حالی آن را ترك نمیكنید. تفسیر نمونه، ج 2، ص 191. رسول خدا، صلّی اللَّه علیه و آله و سلّم، میفرمود: آیة الكرسی از گنجی كه زیر عرش است به من بخشیده شده، و پیش از من به هیچ پیامبری داده نشده است. تفسیر نمونه، ج 2، ص 191. حضرت علی، علیه السّلام، فرمود: از آن وقتی كه این سخن را از پیغمبر شنیدم، شبی بر من نگذشت كه این آیه را نخوانم. تفسیر المیزان، ج 2، ص 476 - ثواب الاعمال و عقاب الاعمال، ص 133. حضرت رضا، علیه السّلام، میفرمود: هر كس هنگام خواب، آیة الكرسی را تلاوت كند، به خواست خدا، به مرضی كه او را فلج كند، گرفتار نشود، و هر كس پس از هر نماز، آن را بخواند، گزندهای به وی آزار نمیرساند. شیخ صدوق، ثواب الاعمال و عقاب الاعمال، ص 222. رسول خدا، صلّی اللَّه علیه و آله و سلّم، فرمود: هر گاه مؤمن آیة الكرسی بخواند و ثواب آن را به اهل قبور اهدا كند، خداوند در برابر هر حرف از آن، برای او، فرشتهای میآفریند كه تا روز قیامت برای او تسبیح گوید. بحار الانوار، ج 79، ص 63.