یک روز توی پیاده رو به طرف میدان تجریش میرفتم... از دور دیدم یك كارت پخش كن خیلی با كلاس، كاغذهای رنگی قشنگی دستشه ولی به هر كسی نمیده! خانم ها رو که کلا تحویل نمی گرفت و در مورد آقایون هم خیلی گزینشی رفتار می كرد و معلوم بود فقط به كسانی كاغذ رو می داد كه مشخصات خاصی از نظر خودش داشته باشند، اهل حروم كردن تبلیغات نبود .... احساس كردم فكر می كنه هر كسی لیاقت داشتن این تبلیغات تمام رنگیگرون قیمت رو نداره ،لابد فقط به آدمهای باكلاس و شیك پوش و با شخصیت میده! ازكنجكاوی قلبم داشت می اومد توی دهنم...!!! خدایا، نظر این تبلیغاتچی خوشتیپ و با كلاس راجع به من چی خواهد بود؟! آیا منو تائید میكنه؟!! كفشهامو با پشت شلوارم پاك كردم تا مختصر گرد و خاكی كه روش نشسته بود پاك بشه و كفشم برق بزنه! شكم مبارك رو دادم تو و در عین حال سعی كردم خودم رو كاملا بی تفاوت نشون بدم! دل تو دلم نبود. یعنی منو می پسنده؟یعنی به من هم از این كاغذهای خوشگل میده...؟! همین طور كه سعی میكردم با بی تفاوتی از كنارش رد بشم با لبخند نگاهی بهم كرد و یک كاغذ رنگی به طرفم گرفت و گفت: "آقای محترم! بفرمایید!" قند تو دلم آب شد! با لبخندی ظاهری وبدون دستپاچگی یا حالتی كه بهش نشون بده گفتم: ا ِ، آهان، خب چرا من؟ من كه حواسم جای دیگه بود و به شما توجهی نداشتم! خیلی خوب، باشه، می گیرمش ولی الآن وقت خوندنش رو ندارم! كاغذ رو گرفتم ... چند قدم اونورتر پیچیدم توی قنادی و اونقدرهول بودم كه داشتم با سر می رفتم توی كیك تولدی كه دست یک آقای میانسال بود! وایسادم و با ولع تمام به كاغذ نگاه كردم، نوشته بود:: …… …… دیگر نگران طاسی سر خود نباشید، پیوند مو با جدیدترین متد روز اروپا وامریكا !!
من این اتفاق واقعا برام افتاد ! توی خیابون انقلاب تهران! فقط روی برگه آدرس یه کافی شاپ رو نوشته بود!بهش کلی خندیدم ممنون جالب بود!
پسر فکر کنم توام از این داروهایی که رو کاغذ برا کچلی نوشته بوده استفاده کردیا هههههههههههه خدایی موهای قشنگی داری داداشast:
پاسخ : می خوای یه خاطره جالب بخونی کلیک کن! ههه آخـــــــی پـــس یادمون باشه واسه چیزی که نمیدونیم چیه هیجان و استرس نداشته باشیم :sick0022:
پاسخ : می خوای یه خاطره جالب بخونی کلیک کن! :khande::shad::hey::rolleyessmileyanim::happy0044::happy0199::hug3: