...::: حرف هایی از جنس برگـــ زرد :::... سلام به کوچه باغ های پاییزی خوش اومدی این جا حرفای خودمو میزنم شاید از زبان خودم و شاید کپی باشه به هرحال حرف دلمه.. از اینکه منو همراهی میکنی ممنونم پاییز را دوس دارم :X بخاطر غریب و بی صدا آمدنش بخاطر رنگ زرد زیبا و دیوانه کننده اش بخاطر خش خش گوش نواز برگ هایش بخاطر صدای نم نم باران های عاشقانه اش بخاطر رفتن و رفتن... و خیس شدن زیر باران های پاییزی بخاطر بوی مست کننده خاک باران خورده کوچه ها بخاطر غروب های نارنجی و دلگیرش بخاطر شب های سرد و طولانی اش بخاطر تنهایی و دلتنگی های پاییزی ام بخاطر پیاده روی های شبانه ام بخاطر بغض های سنگین انتظار بخاطر اشک های بی صدایم بخاطر سالها خاطرات پاییزی ام بخاطر تنهایی جوانی ام بخاطر اولین نفس هایم بخاطر اولین گریه هایم بخاطر اولین خنده هایم بخاطر دوباره متولد شدن بخاطر رسیدن به نقطه شروع سفر بخاطر یک سال دورتر شدن از آغاز راه بخاطر یک سال نزدیک تر شدن به پایان راه بخاطر غریبانه و بی صدا رفتنش پاییز را دوست دارم، بخاطر خود پاییز و من عاشقانه پاییز را دوست دارم... دوستان سعی کنید تو این تاپیک بحث بی مورد نکنید و اسپم نزنید ممنون
پاسخ : ...::: دلنوشته هایی از جنس برگـــ زرد :::... تـقدیمـ بـﮧ صاحب چشــمــآنے ڪـﮧ آرامشـ قـلب مـטּ است و صـدایـش دلنشیـטּ تــریـטּ تــرانـﮧ مــטּ اَست ، از بودنـت بـرایمـ عآدتے سآختـے ڪـﮧ بے تــو بودטּ را بــاور نـدارم ؛ چـﮧ خوب شـد ڪـﮧ بـﮧ دنیــا آمـدے و چـﮧ خوب تـر شـد ڪـﮧ دنیــآے مــטּ شـدے ؛ هـمیشـﮧ بداטּ ڪـﮧ تــآ ابـد دوستـت دارم.
پاسخ : ...::: دلنوشته هایی از جنس برگـــ زرد :::... میدونین دلم چی می خواد؟؟؟؟ خدا بیاد بهم بگه: دیوونم کردی!!! بیا اینم همونی که میخواستی...:X
پاسخ : ...::: دلنوشته هایی از جنس برگـــ زرد :::... سخته وقتی میدونی سختیا با بودن یکی دیگه , دیگه سختی نیست و اون نیست . رفت خیلی راحت رفت صدای قلبمم نشنید صدای خورد شدنشو شایدم چون برگای پاییزی زیر پاش بود صدا رو نشنید شاید دلیل نشنیدنش فریاد های من بود که میگفتم نرو
پاسخ : ...::: دلنوشته هایی از جنس برگـــ زرد :::... تو چه میفهمی از روزگارم ...؟ از دلتنگی ام ؟ گاهی به خدا التماس می کنم خوابت را ببینم ... میفهمی؟ فقط خوابت را ...!!!
پاسخ : ...::: دلنوشته هایی از جنس برگـــ زرد :::... یه روز بهم گفت: «میخوام باهات دوست باشم؛آخه میدونی؟ من اینجا خیلی تنهام» بهش لبخند زدم و گفتم: «آره میدونم فكر خوبیه من هم خیلی تنهام» یه روز دیگه بهم گفت: «میخوام تا ابدباهات بمونم؛ آخه میدونی؟ من اینجا خیلی تنهام» بهش لبخند زدم و گفتم: «آره میدونم فكر خوبیه.من هم خیلی تنهام» یه روز دیگه گفت: «میخوام برم یه جای دور، جایی كه هیچ مزاحمی نباشه بعد كه همه چیز روبراه شد تو هم بیا آخه میدونی؟ من اینجا خیلی تنهام» بهش لبخند زدم و گفتم: «آره میدونم فكر خوبیه من هم خیلی تنهام» یه روز تو نامهش نوشت: «من اینجا یه دوست پیدا كردم آخه میدونی؟من اینجا خیلی تنهام» براش یه لبخند كشیدم وزیرش نوشتم: «آره میدونم فكر خوبیه من هم خیلی تنهام» یه روز یه نامه نوشت و توش نوشت: «من قراره اینجا با این دوستم تا ابد زندگی كنم آخه میدونی؟ من اینجا خیلی تنهام» براش یه لبخند كشیدم و زیرش نوشتم: «آره میدونم فكر خوبیه من هم خیلی تنهام» حالا دیگه اون تنها نیست و من از این بابت خیلی خوشحالم و چیزی که بیشتر خوشحالم می کنه اینه که نمی دونه (من هنوز هم خیلی تنهام)
پاسخ : ...::: دلنوشته هایی از جنس برگـــ زرد :::... به سلامتی کسی که عادت کردم به نبودنش،ولی بازم دلم بودنش رو میخواد.... سلامتی تنها ماه زندگیم که بعد رفتنش حتی شبام هم سوت و کور شده... سلامتی مخاطبی که دیگه خاص نیست چون مال من نیست...!!!!
پاسخ : ...::: دلنوشته هایی از جنس برگـــ زرد :::... پروردگـــــ ـارا... تورابه تمام عالـــ ــم سوگند آنگاه که عاشقی درتاریکی شبــــــــ به یــــ ــادعاشقی اشکـــــــــ میریزد... کمی نگاهش کن...!!!
پاسخ : ...::: دلنوشته هایی از جنس برگـــ زرد :::... شبيه برگ پاييزي ، پس از تو قسمت بادم خداحافظ ، ولي هرگز نخواهي رفت از يادم خداحافظ ،و اين يعني در اندوه تو مي ميرم در اين تنهايي مطلق ، که مي بندد به زنجيرم و بي تو لحظه اي حتي دلم طاقت نمي آرد و برف نا اميدي بر سرم يکريز مي بارد چگونه بگذرم از عشق،از دلبستگي هايم؟ چگونه مي روي با اينکه مي داني چه تنهايم ؟ خداحافظ،تواي بانوي شب هاي غزل خواني خداحافظ ، به پايان آمد اين ديدار پنهاني خداحافظ،بدون تو گمان کردي که مي مانم خداحافظ ، بدون من يقين دارم که مي ماني
پاسخ : ...::: دلنوشته هایی از جنس برگـــ زرد :::... چقـבر بایــב خـــوבمــو ســرگــرم کنــم...؟؟ بــا نـتــ....! بـا گوشــﮯ....! چقـــבر خوבمــو بـــه بیخیالـــﮯ بزنــم و بگـــم مهــم نیســت...!! چقــבر بایــב زمــان بگــذره تا فــراموشت کنـــم ؟؟ لعنتـــﮯ جـــاﮮ خالیتــــــــــــ בاره ذره ذره نابــوבم میکنــــﮧ... برگـــــــــــــــــــرב...!