1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

پیامک | اس ام اس های تابستون و گرما !

شروع موضوع توسط bargezard ‏16/7/14 در انجمن پیام کوتاه

1. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    Student
    اس ام اس تابستانه ، اس ام اس گرما ، جوک تابستون
    تو این گرما بیا دیوونه گردیم / تو حوض آب یخ وارونه گردیمکه این گرمای سوزان کشت ما را / برای هم بیا هندونه گردیم !...

سلام خوبی !؟تو این تابستون و گرما کولر هم جواب نمیده !آدم یخی مثل تو میتونه چاره کار باشه !پیش ما بیا !...

در این هوای گرم کدام گزینه بیشتر می چسبد؟الف:هندوانه خنکب: استخر آبج:یخ در بهشت با طعم آلبالود:یک ماچ آبدار از گونه شما...

به پشه میگن چرا زمستونا پیداتون نیست !؟
    میگه:نه اینکه تابستونا خیلی برخوردتون خوبه !...

هوا خیلی گرمه دارم خفه میشم کاش تو اینجا بودیلااقل دو تا جک واسمون میگفتی یخ میکردیم !...

سلام خوبی ؟ خواستم بهت بگم دیگه رفتیم تو فصل تابستون !بیماری وبا تو این فصل زیاد میشهکمتر با آفتابه آب بخور !...

در این تابستان داغ نگاهای سردت کشنده تر از گرماستو من در آسمان دوستیمان گویی برف و سرما را تا مغز استخوانم درک میکنم..

.اس ام اس تابستانه ، اس ام اس گرما ، جوک تابستون
    آری تابستان است فصل محبت من به تونگاه گرم من به تولذت بخش عرق شرم توهدیه تابستان عشق من به تو..

چو تابستان شد و هنگام کنکور/ هزاران بار رفتم تا لب گورپشیمان گشته ام از کردۀ خویش/ نبرده علم کار بنده را پیش !...

اگر در شبی تابستانی صدای کف زدن به گوشتان رسیدصدای بزن و بکوب و پایکوبی نیست!آگاه باشید که یکی از ابنای بشر دست خالیبه نبردی تن به تن با پشه و انبوه دژخیمان خونخوار رفته است!...

تابستونه هوای پشت بام شب پر ستاره / به آدم میدهد عـمر دوباراو زیباتر از هر سرزمین است / بهشت دنیوی گویند همین است...

تابستانفصل ِ برگِ توت و پیلهُ پروانه.فصل نامزد شدن یخ با آبفصل خوابیدن روی بامفصل دیدار کسی در آسمانبی تعارف این دلم خیلی هوایت میکند...

غضنفر کولرش خراب میشهبه بچه هاش می گه: مگه نگفتم 4 نفری جلو کولر نشینید !؟