1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

واقعه عجيب در مورد توجه به زن بد حجاب

شروع موضوع توسط + فاطمه + ‏7/7/14 در انجمن دینی مذهبی

1. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    حب اهل بیت اگه لایق بدونن
    واقعه عجيب در مورد توجه به زن بد حجاب

[FONT=verdana,tahoma,arial,helvetica,sans-serif]دكتر حاج حسين توكلي از شاگردان عارف باالله شيخ رجبعلي خياط، نقل مي كند : [/FONT]
    [FONT=verdana,tahoma,arial,helvetica,sans-serif]روزي من از مطب دندان سازي خود حركت كردم كه جايي بروم، سوار ماشين شدم، ميدان فردوسي يا پيش تر از آن ماشين نگه داشت، جمعيتي بالا آمد، سپس ديدم راننده زن است، نگاه كردم همه زن هستند همه يه شكل و يك لباس! ديدم بغل دستم هم زن است ! خودم را جمع و جور كردم و فكر كردم اشتباهي سوار شده ام.[/FONT]
    [FONT=verdana,tahoma,arial,helvetica,sans-serif]اين اتوبوس كارمندان است. اتوبوس نگه داشت و خانمي پياده شد، آن زن كه پياده شد همه مرد شدند ! با اين كه ابتدا بنا نداشتم پيش شيخ بروم از ماشين پياده شدم ( جهت روشن شدن قضيه ) رفتم پيش مرحوم شيخ؛ قبل از اين كه من حرفي بزنم شيخ فرمود: « ديدي همه مردها زن شده بودند! چون مردها به آن زن توجه داشتند، همه زند شدند ![/FONT]
    [FONT=verdana,tahoma,arial,helvetica,sans-serif]بعد گفت : « وقت مردن هر كس به هر چه توجه دارد، همان جلوي چشمش مجسم مي شود، ولي محبت اميرالمومنين عليه السلام باعث نجات مي شود ».[/FONT]

[FONT=verdana,tahoma,arial,helvetica,sans-serif]« چقدر خوب است كه انسان محو جمال خدا شود ... تا ببيند آن چه ديگران نمي بينند و بشنود آنچه را ديگران نمي شنوند». [/FONT][FONT=verdana,tahoma,arial,helvetica,sans-serif]

امروزه روانشناسان به اين نتيجه رسيده اند كه انسان به هر چه توجه و تمركز نمايد همان چيز در روح و ضمير باطنش نقش مي بندد و در عالم خارج به ظهور مي رسد!
    [/FONT]
    [FONT=verdana,tahoma,arial,helvetica,sans-serif]چه خير اخلاقي و چه شر باشد.

[/FONT]

[FONT=verdana,tahoma,arial,helvetica,sans-serif]1. كيمياي محبت، ص 176.[/FONT]
    [FONT=verdana,tahoma,arial,helvetica,sans-serif]
    [/FONT]

3 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  2. پاسخ : واقعه عجيب در مورد توجه به زن بد حجاب

متاسفانه ادارات خیلی بی تفاوت شدن

باید طرح شورای عالی انقلاب فرهنگی رو اجرا کنن که توش زنان کارمند رو بخصوص ملزم به رعایت حجاب عفاف اسلامی کرده

3 نفر از این پست تشکر کرده اند.