سلام مدت زیادی ازنمایشگاه E3 2014 نمیگذره ، و همه طرفدارا منتظر انتشار بازی مورد علاقشون هستن و در پوست خود نمیگنجنبر عکس پارسال ک سال سال رقابت کنسول ها بود امسال بازی های بزرگی پا ب میدان رقابت گذاشتن. اگ یه نگاه کلی کنیم بازی های زیادی از جانب شرکتای بزرگ و کوچیک و حتی غرفه داران شخصی معرفی شدن. چن تا از بازی های مهم این نمایشگاه Far Cry 4 - Halo 5: Guardians -call of duty advanced warfare - assassin's creed unity و ... بود ک ما تو این تاپیک قصد داریم ب معرفی بازی پرطرفدار Mortal Kombat X یعنی 22 امین بازی از سری Mortal Kombat X بپردازیم. البته انتشار بازی سال 2015 هس. همه حتی کسانیکه زیاد اهل بازی نیستن احتمالا با این سری بازی ها یه برخوردی داشتن احتمالا همه این بازیو از دوران کودکیشون و کنسول های سگا و سونی 1 بیاد میارن. بازی Mortal Kombat X سال 2015 برای کنسول های نسل هشتم PS4, XONE, PS3, X360, PC منتشر میشه. خب همونطور ک گفتم قصد دارم شخصیت های اضاف شده ب بازی و اخبار بازیو بگم.
پاسخ : معرفی شخصیت های بازی Mortal Kombat X این بازی خیلی خوبیه هستشاااا چون یاداور خاطرات بچگیاست چه خاطرات بد چه خاطرات خوب ولی الان دیگه حس حالش نیست مگه یه خط داستانی و موضوعی رو بخاد دنبال کنه تا آدمو ترغیب کنه بره دنبالش شخصیت اسکورپین رو اگه زودتر معرفی کنی ممنون میشم یکی شخصیت های بود که من واقعا دوستشون داشتم و بازم میگم واسه دوست داشتنم دلیل دارم
پاسخ : معرفی شخصیت های بازی Mortal Kombat X سلم شخصیت هارو قصد دارم یه توضیح مختصری بدم البته بیشتر کرکترهایی ک جدیدن و البته بیوگرافی شخصیت ها موجوده تو انجمن لینکشو میزارم. دلیلش چیه؟=p~
پاسخ : معرفی شخصیت های بازی Mortal Kombat X سلام چن تا لینک پیدا کردم: مرجع کامل بیوگرافی و بررسی برترین کرکتر های دنیای گیم بررسی اعجوبه های مورتال اخبار تکمیلی بازی mortal kombat x
پاسخ : معرفی شخصیت های بازی Mortal Kombat X با اسم بازی شرو میکنیم اسم بازی ک همون اسم سابقه ک فقط x اضافه شده معنی خاضی نداره درسته بهتر بود زیاد بش فک نکنین چون خعلی سادس x همون شماره 10 هس ک البته به رومی هس ک میدونین همه. آین بازی توسط شرکت Warner Bros و استودیو NetherRealm توسعه یافته. همونجور ک گفتم بازی سال 2015 واسه pc و xbox one و ps 4 اماده میشه. اما کسانی ک این کنسولارو ندارن نگران نباشی ب گفته سازندش فک کنم واسه xbox 360و ps 3 هم میاد. *********** یه سری اطلاعات دیگ هم دستگیرم شد: البته قاعده کلی بازی همون سبک fight هس .ب طوری کدو نفر مابل هم قرار میگرن و سعی تو کشتن هم دارن اما این ک چرا این کارارو میکنن خدا میدونه.! خب ب بازی یه سری چیزا اضاف شده ک مهم ترینش همون energy meter هس البته اضاف ک نه ولی ارتقا داده شده چون ک تو ورژن قبل یهنی 9 استفاده میشوده. اساس کار energy meter هم استفاده از یه سری حرکات x - ray (همونایی کاسکلت و مغز دیده میشن) استفاده میشه اکثر در قالب حرکات پایانی کرکتر ها. کلا خشونت و خون ریزی تو بازی ازون سبک دو بعدی ک با یه مشت قطرات خون سرازیر میشد درومده و کمی در عین تخیلی بودن واقعی شده. البته یه سری چیز و میز دیگ هم اضافه شده ب بازی ک یکی ازونا محیط ها و لوکیشن های بازیه ب این معنی ک یه کرکتر میتونه از محیط خودش انرژس بگیری و برای شکست طرف ازش استفاده کنه و البته بالعکس هم امکان پذیری یعنی تضعیوف و ... نقطه مقابلش. همچنین تو میط وسایلی برا زدن هم تعبیه شده. از نظر پیشرفت باید کرکتر های جدیدی اضاف میشده ب بازی ک صورت گرفته البته کمی از کرکتر ها هم حذف شدن البته جای نگرانی نیست چون ساب زیرو و اسکورپین هنوز پیشتاز مسابقات مرگ هستن. دوستان یه مورد مهم ک تو بازی شکل گرفته اول اینه ک بازی دارای خط داستانیه بعد اینکه داستان بازی از جایی شروع میشه ک نسخه قبلی بازی تموم شده یعنی بازی ادامه ی سری قبله. و اینکه 25 سال بعد اون وقایاست .؛ و مهم تر اینکه برخی از کرکتر ها با گذر زمان تغییر کردن یعنی مسن تر و حرکات فرق کرده و اینکه برخی هم بچه دار شدن و بچه هاشون با ب رقابت گذاشتن. در قسمت بعدی با معرفی مختصری از کرکتر ها با ما همراه باشید منبع : Top Forum
پاسخ : معرفی شخصیت های بازی Mortal Kombat X فعلا با گذاشتن عکسی از کرکتر هایی ک فعلا حظورشون قطعیه اکتفا میکنم Cassie_Cage Ferra_and_Torr Vorah Kotal_Kahn Sub-Zero Scorpion