آواتار کاربر ها عموما از حالات و احساساتشون دور نیست . بیاین دور هم بشینیم و آواتار ها رو تفسیر کنیم ؛ شاید روحیات درونی همدیگه رو کشف کردیم . درصورتی که علاقمند هستین آواتارتون تفسیروتحلیل بشه به من پیغام خصوصی بدید تا درنوبت قراربگیرید... ازهمتون ممنون روش کار چطوریه ابتدا کاربرانی که متقاضی تفسیر شدن آواتارشان هستند به من یک پیام خصوصی میدید آواتار را در پست اول همین مقاله به مدت دو روز قرار میدم و بقیه میان نظراتشون رو میگن .. دوستان عزیز اگر مایلید آواتاره دیگردوستان رو تفسیرکنید بیایید شرکت کنید این جمع دوستانه رو گرم کنید! نکته : حتی المقدور از ارسال پست های خارج از موضوع خودداری فرمایید آواتارهرفرد فقط یک بار انتخاب و تفسیر میشود پس با عوض کردن آواتار دوباره شرکت داده نخواهید شد.
احساس مي کنم ايگين نازنين تو اين مدتي که اين اواتارو گذاشته مشغوليت هاي فکري زيادي داره و اون هم به خاطر اينه که نسبت به هيچ موضوعي از اطرافش بي خيال نيست
ممنون از بانو نگار عزیز بابت تاپیک بنظرم چون اواتورها مدام در حال تغییر هست بهتر نیس دو یا چند اواتور قبل رو هم مد نظر داشته باشیم بنظرم بانو ایگین فردی درونگرا ومحتاط و متفکر هستند واینکه پشت این اواتوری ک صورت ایشونو پوشونده چهره ایی مهربان وبا نگاهی همراه با سوالات متعدد دارن .موفق وپیروز باشن
اولین سوژه؟! حالا نمی شد منو اون وسطا جا بدین ،وقتی تاپیک "پخته"شد؟ الان دارین با من آزمون و خطا می کنید تاپیک رو... باشه!من برای پیشرفت انجمن ز جان خواهم گذشت این که دگر چیزی نیست انجمن خوب یافتنی نیست،ساختنی ست... الان میترا میاد به من تذکر میده ولی من دیگه پوستم ضخیم شده در این راستا! و جدای از شوخی ممنونم از خانم نگار عزیز تاپیک جالبی میشه قطعا
ضمن تشکر از تاپیک قشنگ و جالبتون به نظر من ایشون در آواتارشون سه دیدگاه دارند : سرم خیلی شلوغه نمی خوام شناخته بشم هیچ دلیلی برای انتخاب این آواتار نداشتم جز این که خوشم اومده .
چه تفسیرایی که ندیدم ! دیگه 4 فقط مزه پرونی بود :/ کاش یه قانون میذاشتین که مودبانه و جدی تفسیر شه ! ____________________ خاص ، درونگـرا ، شیـک ؛ سر در "گــُـم" ..