خانومی توی اینستا، هی عکس از خودش و شوهرش، دست خودش و شوهرش، خونۀ خودش و شوهرش، غذاهای خودش و شوهرش، دوستای خودش و شوهرش، مهمونیای خودش و شوهرش، اوقات خوش خودش و شوهرش و ... گذاشته.. بعد رفتم یپج شوهرش. عکس از کریستیانو، مسی، فوتبال، جام، گل، فیلمایی که دوس داره، بازیهایی که دوس داره، تیم فوتبالی که عضوشِ، دور همیهای مردونه، ماشین، منظره، درخت، پیاده رو، گلدون، دیوار و ... گذاشته. یه دونهم اون وسطا اتفاقی عکس از خودش و زنش هست البته. نتیجۀ اخلاقی؟ همۀ زنهای دنیا به یک نحو واحد بدبختاند. بدبختیشون هم اینه که همۀ زندگیشون شوهرشون/عشقشون/ پارتنرشونِ. ولی برای مردا، زن در کنار کار و تفریح و فوتبال و سیاست و... فقط یک بخش کوچیکی از زندگی ِ. برای همینم شکست توی ازدواج/عشق برای زنها، به نحو احمقانهای مساویِ تموم شدن زندگی و دنیاست. ولی برای مردا ...
پاسخ : حرف تکراری .. کاملاً مخالفم و اینم متن خیلی با جبهه گیری گفته شده... گیریم اینطورم باشه... یعنی با یه پیج اونم یدونه پیج همچین مقایسه و تصمیم گیریه بزرگی میشه گرفت؟!!!! من که خودم تا جاییکه دیدم زنها زودتر میتونن جایگزین کننو کنار بیان تا مردا. البته مطلق نیست ولی بیشتر اینطور به نظر میاد مردا شاید تو اون لحظه به نظر اینطور نشون ندن ولی تا عمر دارن فراموش نمیکننو درد اون روزو حس میکنن
پاسخ : حرف تکراری .. چیزی که تو واقعیت بین هم جنس های خودم دیدم متاسفانه 70 درصدش همینطوریه البته اون 30 % درصدی هم که اینطوری نبودن واقعا عشق می ورزیدن به خانومشون ( یا خانم هایشان ) حالا چون من هنوز وارد زندگی نشدم در نتیجه نظر شخصی خودمو ندم بهتره فقط میتونم بگم بعضا که چه عرض کنم همیشه بیان احساسات و عواطف یه موضوع ساده تلقی میشه و یادمون میره.