دردت به جونم گریه نکن آروم جونم گریه نکن بزار تا راحت جدا بشیم مهربونم گریه نکن عشقت بمیره گریه نکن گریم میگیره گریه نکن اشکاتو پاک کن و بزار برم دیگه دیره گریه نکن علی عبدالمالکی - دردت به جونم
مریض حالیم خوش نیست! نه خواب راحتی دارم! نه مایلم به بیداری: )!!! درون ما تفاوت هاست! تو مبتلا به درمانی! نه من دچار بیماری!! کلمه به کلمه ی این عاهنگ رو من زندگی کردم: ))!! همش رو همه ی همش رو: )! مریض حالی چاووشی: )
نمی دونم چرا یادم نمیاد - یزدانی نمیدونم چرا یادم نمیآد کجا دستای ما با هم گره خورد چه روزی قلبم از عشق تو لرزید کدوم ما دل اون یکی رو بردچرا درگیر احساست شدم من چجوری اولین دیدار رخ داد تو بهمن بود یا نزدیک مرداد نمیدونم چرا یادم نمیآد
دونه دونه رو گونمه اشک غمت... نمیتونم از دست بدمت... یه جوری تو خوبی فرشته ی من که همه دنیا عاشقتن.......... پازل بند،فرشته
خاطره انگیز تر از آهنگ میم مثل مادر هست؟ خیلی قشنگه ، خیلی کاشکی میشد بهت بگم چقدر صداتو دوست دارم چقدر مث بچگی هام لالایی هاتو دوست دارم سادگی ها تو دوست دارم ، خستگی ها تو دوست دارم چادر نماز زیر لب خدا خدا تو دوست دارم کاشکی رو تاقچه ی دلت آینه و شمعدون میشدم تو دشت ابری چشات یه قطره بارون میشدم کاشکی میشد یه دشت گل برات لالایی بخونم یه آسمون نرگس و یاس تو باغ دستات بشونم بخواب که میخوام تو چشات ستاره هامو بشمارم پیشم بمون که تا ابد دنیا رو با تو دوست دارم دنیا اگه خوب ... اگه بد ، با تو برام دیدنیه باغ گلای اطلسی ، با تو برام چیدنیه مـــــــــــــــادر ... کاشکی میشد بهت بگم چقدر صداتو دوست دارم لالایی ها تو دوست دارم ، بغض صداتو دوست دارم مـــــــــــــــادر ... لالایی ... لالایی ...
هیچ کدوم دلیل این غرورو نمی دونیم گفتی همیشه دوست معمولی بمونیم نفهمیدی عشق این چیزا سرش نمیشه اگه بخوای بری الان دیگه نمیشه یاسین ترکی اینو با دوستام وقتی تو ماشین بودیم میخاستم برسونمشون توراه میخوندیم ...دیگه بماند ک جیغ جیغ کردناشون دست زدناشون شادیاشون..اخییی ای دوران دانشجویییادت بخیر
یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه که یادت نیاد تولد من چند پاییزه هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته
این فاصله داره منو بی تو مریض میکنه این که نگات نمیکنم یعنی گرفتار توام رفتن همه ولی نترس من که طرفدار توام هرچی سرم شلوغ شد رو قلب من اثر نذاشت بدوت تو دنیای من انگار تماشاگر نداشت منو نمیشه حدس زد با این غرور لعنتی هیج وقت نخواستم ببینیم تو لحظه ناراحتی میخواستم نبخشمت یکی ازت تعریف کرد دیدن تنهایی تو منو بلاتکلیف کرد بیا و معذرت بخواه از جشنی که خراب شد از اون که واسه انتقامم از تو انتخاب شد هرچی سرم شلوغ شد رو قلب من اثر نذاشت بدوت تو دنیای من انگار تماشاگر نداشت منو نمیشه حدس زد با این غرور لعنتی _ طرفدار .. شادمهر
قسم به عشقمون قسم همش برات دلواپسم قرار نبود اینجوری شه یهو بشی همه کسم راستی چی شد چه جوری شد اینجوری عاشقت شدم شاید میگم تقصیر توست تا کم شه از جرم خودم _ ملاقات .. معین ♡