نتيــــجه ديدار تيمهاي ملي ... ايران ----------------------- ؟؟؟ ----------------------- آرژانتين . . بيش بيني كنيد...؟!
پاسخ : ايـــــران - آرژانتيـــن ؟!!؟؟!؟ مسی گفته یه جوری با ایران بازی میکنیم که در لاک دفاعی فرو بره ! خدا رحم کنه .. با اون بازی قبل که انجام دادیم من که زیاد امید ندارم ... یعنی یه تنه تونستیم جام جهانی رو در سطح جام ولایت بیاریم پایین حرکات حاج صفی که دو رکعت نماز اعصاب داشت
پاسخ : ايـــــران - آرژانتيـــن ؟!!؟؟!؟ به طرز نامعلومی میبازیم.... گفته شده هنوز دستگاهی که بتونه تعداد گل های آرژانتین به ایرانو بشماره ساخته نشده...
پاسخ : ايـــــران - آرژانتيـــن ؟!!؟؟!؟ نه خوشبختانه دارن تحقيق ميكنن...اميدواريم ك بتونن بسازن...لا اقل بشماريم خاطره شه عددش برامون
پاسخ : ايـــــران - آرژانتيـــن ؟!!؟؟!؟ دوست دخترمسی گفته اگه به حقیقی گل بزنی من کات میکنم:) من که ازخدامه ببره..اما فکرنمیکنم .. می بازیم
پاسخ : ايـــــران - آرژانتيـــن ؟!!؟؟!؟ به نظر من که ارژانتین الان از پرتغال 8 سال پیش بهتر نیس هر چند تیم اونموقع ما هم بهتر بود ولی اگه نذارن مسی تغذیه شه اتفاق خاصی نمیفته 2-0 یا 1-0 شاید بشه هر چند تو این جام انگار هیچ بازی ای رو نمیشه پیش بینی کرد(اسپانیا )