پاسخ : چهره ها در شبکههای اجتماعی رضا صادقی نوشت : سعادت يعنى اينكه دارى كار ضبط ميكنى يك دفعه سه تا شير بچه جنوبى بيان تو و بهت يه قايق كار دست خودشون بدن .... خدارو شكر و اين بزرگترين لايك زندگى منه فیلم سینمایی «جامهدران» نام فیلمی از حمیدرضا قطبی است که در حال حاضر مراحل تدوین و صداگذاری خود را به صورت همزمان سپری میکند تا برای نمایش در سیوسومین جشنواره فیلم فجر آماده شود. باران کوثری در صفحه اینستاگرامش تصویری از نقش متفاوتش در فیلم "جامه دران" ساخته حمیدرضا قطبی منتشر کرد گلاره عباسی با انتشار این عکس نوشته: امشب... سر صحنه مدینه... با آناهیتا جان (افشار) سید محمد موسوی بازیکن تیم ملی والیبال کشورمان با انتشار این عکس در شبکه اجتماعی اینستاگرام نوشت: بچه ها دعامون کنید از ته ته قلبتون. رضا صادقی با اشتراک گذاری این عکس از خودش و همسر و فرزندش تیارا در اینستاگرامش نوشت : ادينه هـمه دوستانم به اوج شادى و ارامش ... ما هـم يك خانواده سه نفره داريم ميريم لب دريا و بعدش بريم سر ديگ نذرى كرم و لطف مرتضى على .... هـمه شما دوستان و دعا ميكنم براى ارامش و لبخندتون * شهاب حسینی: به من نگاه کن بزن , فقط سکوت می کنم...به من نگاه کن نترس من به تو مبتلا شدم... *رضا کیانیان و میترا حجار در نمایش فاوست * پندار اکبری و برادرش عرفان * مهران مدیری * بابک جهان بخش:تا حالا شده يه چيزى ازت كم بشه هرچى ميخونى تهش غم بشه...تا حالا شده...دلم واسه خودم تنگ شده * پگاه آهنگرانی و باران کوثری * نیکی مظفری * بهنوش بختیاری
پاسخ : چهره ها در شبکههای اجتماعی برای حسام نواب صفوی این که خودش در عکس خوب افتاده باشد کافی است و آن را به اشتراک میگذارد، اصلاً این که کارلوس کیروش همیشه خوشتیپ در این عکس با افکت استادانه (!) خیلی ترسناک افتاده اهمیتی ندارد. حالا از آن آقای پشت سر صرف نظر میکنیم! [h=1][/h] [HR][/HR]رضا عطاران، پولاد کیمیایی، شهاب رمضان. روز پدر که گذشت ولی خانواده رضا عطاران میتوانستند به عنوان کادو یک کلاه جدید برایش بخرند! به جرئت میتوان گفت در چند سال اخیر تمام عکس های رضا عطاران با همین کلاهش بوده است. [h=1][/h] [HR][/HR]ماشاالله ارسلان قاسمی دارد یواش یواش بزرگ میشود! [h=1][/h] [HR][/HR]جشن یازدهمین سالگرد ازدواج زوج هنری دوست داشتنی با این کیک بامزه. ما هم به سحر ولدبیگی و نیما فلاح تبریک میگوییم. [h=1][/h] [HR][/HR]علی کریمی و یک متن فیلسوفانه دیگر! [h=1][/h] [HR][/HR]آن چند پیکسل صورت انسانی که در سمت راست تصویر میبینید بهاره کیان افشار است. [h=1][/h] [HR][/HR]محمدرضا احمدی گزارشگر فوتبال سیما خیلی زود از خداحافظی آقای کیروش استقبال کرده است! حالا نه به باره نه به داره آقای احمدی! [h=1][/h] [HR][/HR]هانیه توسلی و یک عکس زیبای دیگر [h=1][/h] [HR][/HR]ایران حذف شد، بازیکنان برگشتند، ازشان استقبال شد و همه رفتند مرخصی! ولی هنوز عکس های بیشمار هنرمندان اعزامی به برزیل تمامی ندارد!
پاسخ : چهره ها در شبکههای اجتماعی - بازیگر سینما و تلویزیون به موسسه خیریه محک و بچه های آن سر زد. متولد 1354 است و حرفه بازیگری را با فیلم شب روباه به کارگردانی همایون اسعدیان آغاز کرد. زیبا بروفه فارغالتحصیل حقوق قضایی است. او همسر پیام صابری چهره پرداز است. رامبد یقه خودش رو گرفت رامبد جوان در اول دی ماه سال ۱۳۵۰ متولد شد.
پاسخ : چهره ها در شبکههای اجتماعی سعید معروف کاپیتان تیم ملی والیبال ایران بعد از پیروزی بزرگ برابر آمریکا در مسابقات قهرمانی جهان، تصویر زیر را به همراه محمودی، مهدوی و موسوی در صفحه اینستاگرامش منتشر کرد و گفت: "بعد از برد شیرین مقابل آمریکا." \2
پاسخ : چهره ها در شبکههای اجتماعی آزاده نامداری، ارسلان قاسمی و شبنم مقدمی را در این عکس می بینید. نامداری، مجری تلویزیون با انتشار این عکس در اینستاگرامش نوشت: «اینجا خلیجی است که مال ماست...تاهمیشه مال ماست» «صبح خلیج فارس» برنامه ای زنده است که هر هفته صبح جمعه از سیمای خلیج فارس پخش میشود. در این برنامه از خوانندگان ،مشاهیر و هنرمندان استانی و کشوری دعوت می شود تا در استودیو حضور یابند . همچنین ، این برنامه دارای آیتمهای شاد و مفرحی می باشد که باعث جذابیت آن می شوند.
پاسخ : چهره ها در شبکههای اجتماعی سلفی بهاره رهنما و دخترش پریا. جواد رضویان در حال عیادت از رهبر سلفی سحر قریشی و حدیث میرامینی.
پاسخ : چهره ها در شبکههای اجتماعی همکاران لیندا کیانی، تولد او را در صحنه فیلم جشن گرفتند. سلفی سیروان خسروی در کرمانشاه
پاسخ : چهره ها در شبکههای اجتماعی خنده های رزیتا غفاری و آناهیتا همتی در جشن خانه سینما. [HR][/HR]این کوچولو هم نوزاد رضا حقیقی هافبک تیم ملی کشورمان است. خدا حفظش کند و قدمش مبارک باشد رضا جان.
پاسخ : چهره ها در شبکههای اجتماعی ماشاالله عکس هیما خانم کریمی در همه سایت ها دیده میشد با این حال باز در این مجموعه قرار دادیم تا بهانه ای باشد برای تبریک به علی کریمی عزیز. [HR][/HR]افسانه پاکرو بازیگر سریال های ایرانی به کنسرت فرزاد فرزین رفته بود و با او عکس یادگاری گرفت.
پاسخ : چهره ها در شبکههای اجتماعی بیتا سحرخیز در مقابل یک بنای تاریخی عکس یادگاری گرفت و به اشتراک گذاشت. [HR][/HR]نفیسه روشن که به عیادت نعیمه نظام دوست رفته بود، با هم دارند پای در گچ خانم نظام دوست را نشان می دهند! با آرزوی سلامتی و بهبود سریعتر.